ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.2.16


Ο Ολυμπιακός αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Βέλγιο, έφυγε τελικά ηττημένος από την Άντερλεχτ που εκμεταλεύθηκε ένα λάθος του Ρομπέρτο και έτσι με ένα γκολ του Μπάντζι στο 68', η Βελγική ομάδα πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους 16 του Europa League στην ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης.
 Σε γενικές γραμμές η Ελληνική ομάδα είχε την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν όμως αποτελεσματική στην τελική ενέργεια με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε σε εξ' επαφής πλασέ ο Ιντέγιε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Σε ότι αφορά τον Μάρκο Σίλβα, τακτικά προσέγγισε σωστά το ματς, πλην όμως δεν πήρε τίποτα από τις αλλαγές του, τις οποίες ενδεχομένως θα έπρεπε να κάνει νωρίτερα.

Γήπεδο: "Κονστάντ Βάντεν Στοκ"
Γκολ: Μπατζί 68'
Δοκάρι: Ιντέγε 9'
Διαιτητές: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατία), Τόμισλαν Πέτροβιτς (Κροατία), Μίρο Γκργκιτς (Κροατία)
Κίτρινες: Ντεφούρ 24', Ντέσχαχτ 54' - Σαλίνο 4', Ζντιέλαρ 34', Ντα Κόστα 58', Σεμπά 66', Μαζουακού 82'

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ναχάρ, Εμποτζί, Ντέσχαχτ, Μπούτνερ (Νάιτινγκ 89'), Μπατζί, Ντεφούρ (Σουάρες 89'), Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Τζούριτσιτς (Τιλεμανς 74'), Οκάκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (Κασάμι 69'), Σεμπά (Πουλίδο 81'), Ντουρμάζ (Τσόρι 84'), Φορτούνης, Ιντέγε.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ