ΣΙΛΒΑ: ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.12.15


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ στο Γ. Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champion's. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν την πρόκριση απέναντι στην ομάδα του Λονδίνου και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσαν το παρόν ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα μαζί με τον Μπράουν Ιντέγιε.
 Ο Σίλβα αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έχουν οι ερυθρόλευκοι να αποκλείσουν για πρώτη φορά της Άρσεναλ και τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος για να το πετύχει, ενώ είπε πως ποτέ κανένα παιχνίδι σε καμία διοργάνωση δεν το προετοιμάζει με στόχο να το χάσει. Σε ότι αφορά την αποψινή αντίπαλο του είπε πως η Άρσεναλ θέλει να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και ο Ολυμπιακός.
  Από την πλευρά του ο Αρσέν Βενκέρ δήλωσε πως η Άρσεναλ βρίσκεται εδώ για να προκριθεί, παραδέχθηκε ότι τόσο ο Ράμσει όσο και ο Φλαμινί θα έχουν ένα σπουδαίο ρόλο στο παιχνίδι, ενώ παραδέχθηκε πως έχει κατασταλάξει στην τελική 11άδα.
 Πιθανή 11άδα για τους κανονιέρηδες είναι, Τσέχ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα η τετράδα Μονρεάλ, Κοσιενλί, Μέρτεσακερ, Μπεγερίν. Στον χώρο του κέντρου οι Φλαμινί με Ράμσει, επιτελικό χαφ ο Οζίλ, αριστερά στα χαφ ο Τσάμπερλεϊν, δεξιά ο Κάμπελ και στην επίθεση ο Ζιρού. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Τσάμπερς αντί του Κάμπελ και σε αυτή την περίπτωση ο Οζίλ θα έχει ρόλο ελεύθερου χαφ.
  Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει διάταξη 4-2-3-1 με τον Ρομπέρτο Χιμένεθ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Αρτούρ Μασουακού, Δημήτρης Σιόβας, Μανουέλ Ντα Κόστα, Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, στην μεσαία γραμμή οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και Παϊτίμ Κασάμι που θα έχουν μπροστά τους τον Κώστα Φορτούνη, αριστερά στα χαφ θα βρίσκεται ο Σεμπαστιάτο Ντε Φρέιτας Κόουτο Ζούνιορ, δεξιά ο Φέλιπε Πάρντο και στην επίθεση ο Μπράουν Ιντέγιε. Στην αποστολή του Ολυμπιακού ακόμα βρίσκονται οι Αλμπέρτο Μποτία, Εστεμπάν Καμπιάσο, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες, Στέφανος Καπίνο, Λεάντρο Σαλίνο και Πραξιτέλης Βούρος.
  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Νίκολα Ριζόλι, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ελενίτο Ντι Λιμπερατόρε και Μάουρο Τονολίνι, επιπρόσθετοι βοηθοί είναι οι Αντόνιο Νταμάτο και Νταβίντε Μάσα, ενώ τέταρτος έχει οριστεί ο Αντρέα Παντοβάν.
 Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ HD.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ