ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.12.15


Ανώτερη η Μπάγιερν στο Μόναχο κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με γκολ του Ντάγκλας Κόστα στο 8, ενώ στο πρώτο 20λέπτο ήταν καταιγιστική πετυχαίνοντας άλλα 2 τέρματα  με τους Λεβαντόφσκι στο 16' και Μίλερ στο 20'. Οι ερυθρόλευκοι ήταν δίχως ρυθμό, φανερά επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ακολουθήσουν την Γερμανική ομάδα σε ρυθμό. Χαρακτηριστικά στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή των Γερμανών έφτασε σε ποσοστό 75%.
 Στην επανάληψη η Μπάγιερν έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Μπαντστούμπερ ανέτρεψε αντικανονικά τον Ιντέγιε, όμως οι Γερμανοί εξακολούθησαν να χάνουν ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ανέβηκε μέτρα με σκοπό να πετύχει κάποιο τέρμα. Αυτό που δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός το κατάφερε ο Κομάν στο 69' όπου και πέτυχε το τέταρτο τέρμα των γηπεδούχων.
 Από πλευράς τακτικής ο Σίλβα επέλεξε να μην ξεκινήσει τον Κώστα Φορτούνη και να παρατάξει 3 κεντρικούς μέσους με τον Μιλιβόγιεβιτς σε ρόλο κόφτη, ατυχώς δεν έφερε μεγάλο αποτέλεσμα αυτή η τακτική αλλαγή, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερνε να βγει μπροστά και υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ της μεσαίας γραμμής και του σέντερ φορ. Αρκετά λάθη από τους ερυθρόλευκους τόσο στην μεσαία γραμμή, όσο και στην άμυνα κάτι που ομάδες στο επίπεδο της Μπάγιερν μπορούν να το εκμεταλευθούν.


Γήπεδο: "Allianz Arena"
Διαιτητής: Jonas Eriksson (SWE)
Βοηθοί: Mathias Klasenius (SWE), Daniel Wärnmark (SWE)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Stefan Johannesson (SWE), Markus Strömbergsson (SWE)
Τέταρτος διαιτητής: Mehmet Culum (SWE)
Παρατηρητής αγώνα (UEFA): Jean-François Crucke (BEL)
Παρατηρητής διαιτησίας (UEFA): Stefan Ormandjiev (BUL)

Γκολ: 8' Ντόουγκλας Κόστα, 16' Λεβαντόφσκι, 20' Μίλερ, 69' Κομάν / -
Κάρτες: 42' Μπόατενγκ, 52' Μπάντστουμπερ (κόκκινη) / 63' Μιλιβόγεβιτς


Μπάγερν Μονάχου (Γουαρδιόλα): Νόιερ, Λεβαντόφσκι (56' Μπενατιά), Ρόμπεν (33' λ.τ. Κίμιχ), Κόστα (72' Μαρτίνεθ), Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Βιδάλ, Μίλερ, Μπάντστουμπερ, Κομάν.
Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (78' Σαλίνο), Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (67' Φορτούνης), Καμπιάσο, Πάρντο (67' Ερνάνι), Σεμπά, Ιντέγε.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ