ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΡΕΜΠ 2-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.11.15


Με πρωταγωνιστή τον Φέλιπε Πάρντο, ο Ολυμπιακός πέτυχε την νίκη με ανατροπή απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έφτασε στους 9 βαθμούς στον όμιλο του. Πραγματικό θρίλερ το παιχνίδι στο φάληρο με την Ντιναμό να προηγείται στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Χάτζιτς στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης.
 Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι δημιουργώντας φάσεις στην εστία των Κροατών, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν γκολ και έβαλαν δύσκολα στους ερυθρόλευκους.
 Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, όμως ο Σίλβα αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή τον Μποτία που τραυματίστηκε βάζοντας στην θέση του τον Ντα Κόστα, λίγα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Ιντέγιε να ανατρέπεται από τον Γκονσάλο, ωστόσο ο Πορτογάλος τερματοφύλακας νίκησε τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος στην επαναφορά έστειλε την μπάλα άουτ.
 Η καθοριστική αλλαγή του Σίλβα, ήταν η είσοδος του Φέλιπε Πάρντο στην θέση του Ερνάνι στο 64', στην πρώτη επαφή του Κολομβιανού μέσου με την μπάλα έπειτα από πάσα του Ιντέγιε, έγινε το 1-1 για τον Ολυμπιακό.
Στο 79' ο Πάρντο και πάλι ανάγκασε τον Πίβαριτς να τον ανατρέψει αντικανονικά και τον ανάγκασε στην δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 90ολεπτό ο Κολομβιανός με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-1 ξεσηκώνοντας τον κόσμο στο Γ. Καραϊσκάκης.
 Αρκετά καλή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό που βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε αναγκαστική αλλαγή, έχασε πέναλτι, ωστόσο κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και να αισιοδοξεί για πρόκριση στους 16.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Antonio Mateu Lahoz (ESP)
Βοηθοί: Pau Cebrián Devís (ESP), Roberto del Palomar (ESP)
Επιπρόσθετοι Βοηθοί: Javier Estrada (ESP), Jesús Gil Manzano (ESP)
Γκολ: 65' & 90' Πάρντο / 21' Χότζιτς
Κάρτες: - / 13' Ρογκ, 28' Πίβαριτς (79' 2η κίτρινη - κόκκινη), 53' Γκονσάλο, 69' Μασάντο

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (51' λ.τ. Ντα Κόστα), Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (80' Φινμπόγκασον), Ερνάνι (64' Πάρντο), Σεμπά, Φορτούνης, Ιντέγε.

Ντίναμο (Μάμιτς): Εντουάρντο, Μάτσελ, Γκονσάλο, Ταραβέλ, Πίβαριτς, Άντολιτς, Μασάντο, Ρογκ, Πιάτσα (80' Σιγκάλι), Φερνάντες (88' Μούσα), Χότζιτς (57' λ.τ. Ενρίκες).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ