ΣΙΛΒΑ:ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.10.15


Στόχος του Ολυμπιακού είναι να αγωνιστεί όσο το δυνατών καλύτερα ήταν η δήλωση του προπονητή των ερυθρολεύκων Μάρκο Σίλβα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα για την 3η αγωνιστική του Champion's League.
 Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν συμφώνησε με τον συνάδελφο του που έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, καθώς θεωρεί πως είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα για να μεταφέρει το άγχος από την ομάδα του στον Ολυμπιακό. Εκτιμά πως έχει να αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα και πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει για να παίξει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί.
  Από την πλευρά του ο Ζόραν Μάμιτς πιστεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του, ενώ αναμένεται να  κατέβει με επιθετικό προσανατολισμό και να έχει την κατοχή στην μεσαία γραμμή.
 Συνήθως προτιμά το 4-2-3-1 και αναμένεται να ξεκινήσει με τους Εντουάρντο κάτω από τα δοκάρια,
στην άμυνα η τετράδα Ματέλ Γκονσάλο Ταραβέλ και Πίβαριτς, στην μεσαία γραμμή οι Άντολιτς Μασάντο, μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μάρκο Ρογκ, στα χαφ οι Σουντανί και Ζούνιορ Φερνάντες ενώ για την επίθεση φαβορί είναι ο Πιάτσα.
 Σε ότι αφορά τον Μάρκο Σίλβα, αναμένεται να παρατάξει και αυτός ένα 4-2-3-1 και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Ρομπέρτο Χιμένεθ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Ομάρ Ελαμπνελαουϊ, Δημήτρης Σιόβας και Αρτούρ Μασουακού, στην μεσαία γραμμή οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και Παϊτίμ Κασάμι, μπροστά τους θα βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, δεξιά στα χαφ ο Φέλιπε Πάρντο, αριστερά ο Σεμπαστιάο Ντε Φρέιτας Κάουτο Τζούνιορ και σέντερ φορ ο Μπράουν Ιντέγιε. Στην αποστολή ακόμα βρίσκονται οι Μανουέλ Ντα Κόστα, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Στέφανος Καπίνο, Καζίμ Λάτσι, Λεάντρο Σαλίνο και Πραξιτέλης Βούρος.
 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζιαλατίνι και Ματέο Πασέρι, επιπρόσθετοι διαιτητές είναι οι Πάολο Βαλέρι και Ντανιέλ Ντοβέρι ενώ τέταρτος ο Ρικάρντο Ντι Φιόρε. 
 Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί απευθείας από το OTE Sport 2.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ