ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.9.15


Έτοιμος να υποδεχθεί την Μπάγιερν είναι απόψε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του για τους ομίλους του Champion's League. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου από πλευράς ερυθρολεύκων παρευρέθηκαν ο Πορτογάλος τεχνικός Μάρκο Σίλβα και ο πορτιέρο του Ολυμπιακό Ρομπέρτο Χιμένεθ.

 Από την πλευρά του ο Πέπε Γκουαρντιόλα δήλωσε πως οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν ποιότητα και έχει νίκες στο Champion's League. Αναφορικά για την ομάδα του είπε πως ο στόχος είναι να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ φάνηκε διαβασμένος για το πως θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους κάνοντας μια αναφορά στο 4-2-3-1, σύστημα που συνήθως χρησιμοποιεί ο Μάρκο Σίβλα. Σε ότι αφορά την 11άδα δεν θέλησε να κάνει αποκαλύψεις και ειδικά αν σε αυτής συμπεριλαμβάνεται ο Γκέτσε. Με βάση τον τελευταίο αγώνα που έδωσαν οι "Βαυαροί" με την Αουγκσμπουργκ για την Μπουντεσλίγκα, αναμένεται να παρατάξει ένα 3-1-3-2 με τους Νόιερ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Αλάμπα, Μπόατενγκ και Ραφίνια, μπροστά τους σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Τσάμπι Αλόνσο, ενώ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ο Βιντάλ με τον Τιάγκο. Σε ρόλο χαφ ο φορμαρισμένος Ντάγκλας Κόστα από την αριστερή πλευρά και ο Λαμ από την δεξιά, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μίλερ και Λεβαντόβσκι.

 Στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πως η φιλοσοφία μιας ομάδας στον αγωνιστικό χώρο προσαρμόζεται. Όταν μια ομάδα έχει κατοχή, εστιάζει περισσότερο στην επίθεση, η Μπάγιερν είναι μια ομάδα που έχει μεγαλύτερη κατοχή από τους αντιπάλους της και αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί για την άμυνα του. Όλα αυτά βέβαια θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι.
 Σε ότι αφορά την τακτική ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε στην προπόνηση ένα σχήμα με τρεις παίκτες στο κέντρο τους Εστεμπάν Καμπιάσο μπροστά από την άμυνα, αρ. κεντρικό μέσο τον Παϊτίμ Κασάμι και δεξιά τον Σαλίνο, ενώ μπροστά τους θα έχουν τους Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ σε ρόλο περιφεριακού φορ,΄Φέλιπε Πάρντο σαν δεξί χαφ και στην κορυφή τον Ιντέγιε Μπράουν. Για τις υπόλοιπες θέσεις στην θέση του τερματοφύλακα ο Ρομπέρτο Χιμένεθ και η τετράδα στην άμυνα απότελείται από τους Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, Μανουέλ Ντα Κόστα, Δημήτρη Σιόβα και Αρτούρ Μασουακού. Σε περίπτωση που ο Σίλβα ξεκινήσει με 4-2-3-1, φαβορί για την μεσαία γραμμή είναι το δίδυμο Καμπιάσο-Κασάμι, αριστερό χαφ ο Ερνάνι, ο Τσόρι σε ρόλο επιτελικού χαφ.
Στην αποστολή ακόμα βρίσκονται οι Αλμπέρτο Μποτία, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Καπίνο, Γιάννης Μανιάτης και Σεμπά.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομπέρτο Αλόνσο και Χουάν Γιέστε, πρόσθετοι βοηθοί οι Χέσους Ζιλ Μανθάνο και Κάρλος Ντε Κέρο, ενώ τέταρτος είναι ο Άνχελ Νεβάδο Ροντρίγκεζ.
 Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ