ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ 1-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.9.15

Με εντός έδρας ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τους ομίλους του Europa League ο Αστέρας Τρίπολης που αντιμετώπισε την Τσέχικη Σπάρτα Πράγας στο "Θ. Κολοκοτρώνης". Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 2ο λεπτό  με τον Μάσα, ενώ στην συνέχεια οι Τσέχοι ανασυντάχθηκαν και έγιναν απειλιτικοί για την εστία του Κοσίτσκι. Στην επανάληψη ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Λάφατα να σκοράρει προ κενής εστίας στο 56'. Μετά το γκολ των Τσέχων ο Αστέρας έκανε ευκαιρίες, όπως και οι αντίπαλοι του, δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αν και βάση ευκαιριών η ισοπαλία είναι δίκαιο σκορ.



Γήπεδο: "Θ. Κολοκοτρώνης"
Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια (Κροατία)
Βοηθοί: Ίβιτσα Μόντριτς, Χρβόγιε Ράντιτς (Κροατία)
4ος: Ιγκορ Κρμαρ (Κροατία)

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Κοσίτσκι, Αλόκο, Γιαννούλης, Λουί, Γκοϊάν, Μπερτόλιο (71' Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Έντερσον (77' Χαμντανί), Μάσα, Φούντας (66' Δημούτσος), Γιάννου.
Σπάρτα Πράγας (Ζ. Σκάζνι): Μπίτσικ, Χόλεκ, Κόστα, Χιμπς, Ματεγιόβσκι, Ντότσκαλ, Φρίντεκ, Χίσμπαουερ (66' Φατάι), Κρέιτσι, Γίρατσεκ (83' Μάρετσεκ), Λάφατα.

Γκολ: Μάσα (2') - Λάφατα (56')
Κάρτες: Έντερσον (49'), Μάσα (55'), Ιγκλέσιας (88') - Γίρατσεκ (39'), Χιμπς (57'), Κόστα (59'), Χόλεκ (74'), Φρίντεκ (90'+1'), Ματεγιόφσκι (90'+3')

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ