ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.6.15


Νωρίτερα απ' όλες τις ομάδες έχει ξεκινήσει η μεταγραφική ενίσχυση των πρασίνων. Ο Γιάννης Αναστασίου επιθυμεί να έχει όσο το δυνατών συντομότερα το ρόστερ για να είναι έτοιμος ενόψη του προκριματικού γύρου για το Champions League, έτσι οι πράσινοι ολοκλήρωσαν τέσσερις μεταγραφές πριν καν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στα Play Offs.
Αναμφίβολλα η πιο εντυπωσιακή κίνηση ήταν η απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν που έμεινε ελεύθερος από την Μίλαν, το συμβόλαιο του οποίου ξεπερνά το 1εκάτ. ευρώ. Η απόκτηση του Νικόλαου Καλτσά είχε γίνει γνωστή από την χειμερινή περίοδο, ενώ ακόμα αποκτήθηκαν ο Γερμανός μπακ, Γιένς Γιέμερ που έμεινε ελεύθερος από την Πάντεμπορν και ο επιτελικός μέσος της Ελσίνκι Ρόμπιν Λοντ με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τις 300χιλ. ευρώ.
Ακόμα οι πράσινοι αναζητούν δυο ποδοσφαιριστές για τις θέσεις των στόπερ. Η απόκτηση του Ελάντερ από την Μάλμε πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ υπάρχει απόφαση για απόκτηση ενώς ευγνωσμένου αμυντικού, το συμβόλαιο του οποίου θα είναι αρκετά υψηλό. Εξετάζονται περιπτώσεις όπως του Μικαέλ Σιανί της Λάτσιο.
 Τέλος υπάρχει πρόθεση να παραμείνει ο Χάρης Μαυρίας, όμως η υπόθεση αυτή αναμένεται να καθυστερήσει καθώς ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Σάντερλαντ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ