ΝΤΝΙΠΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.2.15


Δίχως να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση αλλά με δώρο της άμυνα του τα γκολ των Ουκρανών, ο Ολυμπιακός έφυγε δίχως να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον πρώτο επαναληπτικό στην φάση των "32" του Europa League.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, με την διαφορά ότι δεν απείλησε την εστία της Ντνίπρο. Ήταν ένα ματς φτιαγμένο για το Χ με βαρετό ποδόσφαιρο. Οι  ερυθρόλευκοι φάνηκε να έχει περισσότερο ρυθμό στο παιχνίδι τους, αλλά δεν τον αξιοποίησαν στον βαυμό που έπρεπε. Τα χαφ δεν ανέβαιναν ψηλά και ο στόχος της ομάδας του Περέιρα ήταν περισσότερο να μην απειληθεί παρά να απειλήσει.
Στο ημίχρονο ο Μάρκεβιτς αντιλήφθηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν ρίσκαρε και έψαχνε περισσότερο την ισοπαλία. Η αλλαγή που έκανε ήταν η είσοδος του Κάλινιτς στην θέση του Μπεζούς με σκοπόν να κερδίσει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πιεστεί λίγο περισσότερο η αμυντική μας γραμμή και ατυχώς η Ουκρανική ομάδα να πετύχει δυο γκολ, δίχως να κάνει ουσιαστικά ευκαιρία.
Η αντίδραση του Σαντάνα στο πρώτο γκολ ήταν απαράδεκτη, δεν γίνεται να γυρίζεις την πλάτη σε παίκτη που σουτάρει, ενώ για το δεύτερο είχαμε στην ουσία μια σέντρα σουτ, γέμισμα προς την περιοχή με απαράδεκτη επίσης αντίδραση της άμυνας.
Το πιο αρνητικό στοιχείο είναι ότι η ομάδα για ένα ακόμα παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα δεν απείλησε, δεν έκανε ευκαιρίες, και οι 36 τελικές που έγιναν απέναντι στον Εργοτέλη, δεν ανταποκρίνονται στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.
Σαφέστατα υπάρχει έλλειψη ποιότητας αλλά περισσότερο από αυτό, υπάρχει έλλειψη παικτών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για επιθετικό παιχνίδι. Την δεδομένη στιγμή δεν γίνεται να κάνει  μεταγραφές, ούτε να διορθώθουν πολλά πράγματα. Μπορεί ωστόσο να γίνει περισσότερο απειλητικός στην αντίπαλη περιοχή αρκεί να χρησιμοποιηθούν οι πιο κατάλληλοι παίκτες που υπάρχουν.
Για τον επαναληπτικό ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί από την επίθεση του, έστω και με τα γνωστά προβλήματα που έχει, καταφέρνει κυρίως με τον παρορμητισμό να βάλει τον αντίπαλο στα δίχτυα, εδώ έχουν λυγίσει ομάδες και ομάδες στο Καραϊσκάκη, δεν θα δεχθεί γκολ η Ντνίπρο;
Υπάρχουν οι δυνατότητες πρόκρισης αν εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες αλλά κυρίως καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Γήπεδο: "NSC Olimpiyskiy"
Διαιτητής: Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ
Βοηθοί: Ματίας Βινζάουερ, Ρόλαντ Μπράντνερ
Γκολ: 50' Κάνκαβα, 54' Ροτάν
Κάρτες: 28' Μπέζους, 55' Σαντάνα, 57' Ροτάν, 61' Κονοπλιάνκα, 78' Αφελάι, 80' Μιλιβόγεβιτς, 92' Φεντορτσούκ, 94' Μανιάτης

ΝΤΝΙΠΡΟ (Μαρκέβιτς): Μπόικο, Λουτσκέβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκ, Εζίντιο, Ροτάν, Κάνκαβα, Μπέζους (46' Κάλινιτς), Κονοπλιάνκα, Ματέους (89' Μπρούνο Γκάμα), Ζοζούλια (70' Φεντορτσούκ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπνταλαουί, Μαζουακού, Σαντάνα (57' Μιλιβόγεβιτς), Σιόβας, Κασάμι, Μανιάτης, Ντομίνγκες (57' Φορτούνης), Ντοσεβί (72' Ντουρμάζ), Αφελάι, Μήτρογλου.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ