ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΦΡΑΝΚΟ ΧΑΡΑ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.1.15


Παίκτης του Ολυμπιακού είναι επίσημα ο Φράνκο Χάρα που αγωνιζόταν μέχρι πρότεινος στην Πορτογαλική Μπενφίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντίνος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων, ενώ οι "Λουζιτανοί" θα βάλουν στα ταμεία τους περί το 1,5 εκάτ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι πρώτες δηλώσεις του Φράνκο Χάρα:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φράνκο Χάρα.

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Φράνκο Χάρα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας και δήλωσε ευτυχισμένος που αποτελεί μέλος του Θρύλου!
Ο Αργεντινός άσος, ευχαρίστησε όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και τόνισε πως θα δώσει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πετύχει τους στόχους της η ομάδα και να κάνει χαρούμενο τον κόσμο!
«Θα ήθελα να πω σε όλους τους φιλάθλους μας ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που πλέον αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Τους ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκαν. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ πιο ήρεμος και υπόσχομαι να τα δώσω όλα στον αγωνιστικό χώρο για το καλό του συλλόγου και για την ευτυχία του κόσμου».
Το who is who του Χάρα
Ο Φράνκο Ντανιέλ Χάρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1988 στην Villa Maria της Αργεντινής και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία και τις ακαδημίες της Arsenal de Sarandi. Στην ομάδα της πατρίδας του αγωνίστηκε από το 2007 μέχρι το 2010, όπου μετέπειτα έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και πήρε μεταγραφή για την πορτογαλική Benfica.
Το καλοκαίρι του 2011, ο Αργεντινός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Primera Division, όπου έπαιξε με τα χρώματα της Granada, σαν δανεικός από την Benfica.
Την επόμενη χρονιά, παραχωρήθηκε και πάλι δανεικός από τους «αετούς» της Λισσαβώνας. Επέστρεψε στην χώρα του, όπου αγωνίστηκε για τις δυο επόμενες σεζόν, για λογαριασμό δύο ομάδων. Την πρώτη με την φανέλα της San Lorenzo και την δεύτερη με την Estudiantes. Το καλοκαίρι του 2014, ο δανεισμός του τελείωσε και επέστρεψε στην Benfica.
Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αργεντινής και έχει πετύχει ένα τέρμα, στις 26 Ιανουαρίου του 2010 με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα, στο ντεμπούτο του μάλιστα με την «Albiceleste».

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ