ΜΙΤΣΕΛ:ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.11.14


Την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σε περίπτωση που πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κρατάει την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση στους 16 του Champions League. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα έδωσαν το παρών ο προπονητής των ερυθρολεύκων Μίτσελ Γκονζάλες και ο Ιμπραίμ Αφελάι.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί τακτικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αναμένεται να παρατάξει τα δικά της όπλα στον αγωνιστικό χώρο. 
 Από την πλευρά του ο Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει πρώτα η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και έπειτα η πρωτιά στον όμιλο. Σε ότι αφορά την τακτική δήλωσε πως το βασικό για την ομάδα του είναι να αξιολογήσει σωστά τις συνθήκες του αγώνα, να χειριστεί τον ρυθμό και να λειτουργήσει όπως πρέπει απέναντι στον αντίπαλο.
 Σε ότι αφορά την πιθανή 11άδα για την Ατλέτικο, ο Αργεντίνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα 4-4-1-1.Ο Μόγια στην θέση του τερματοφύλακα, στην άμυνα η τετράδα Ανσάλντι, Γκοντίν, Χιμένεθ, Χουάν Φράν, στην μεσαία γραμμή οι Ραούλ Γκαρσία, Τιάγκο, Γκάμπι, Αρντά Τουράν και ο Κόκε πίσω από τον προωθημένο Μάντζουκιτς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Γκρίεζμαν αντί του Γκαρσία, ενώ αν ο Σιμεόνε επιλέξει να αφήσει εκτός τον Μάτζουκιτς, επικρατέστερος είναι ο Ραούλ Χιμένεθ.
 Για τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό, ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει ένα 4-3-2-1.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, στην άμυνα επικρατέστεροι είναι οι Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, Αλμπέρτο Μποτία, Έρικ Αμπιντάλ και Αρτούρ Μαζουακού. Στην μεσαία γραμμή ο Ντέλβιν Εντιγκά θα έχει ρόλο αμυντικού μέσου και δίπλα του θα βρίσκονται ο Γιάννης Μανιάτης με τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, μπροστά τους θα βρίσκονται ο Ιμπραϊμ Αφελάι με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου.
Στην αποστολή των ερυθρολεύκων έχουν συμπεριληφθεί οι : Μπάλαζ Μέγιερι, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Τάσος Αυλωνίτης, Χόρχε Μπενίτεζ, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Διαμαντάκος, Νταβίντ Φουστέρ, Παϊτίμ Κασάμι, Λεάντρο Σαλίνο και Δημήτρης Σιόβας.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Βόλφανγκ Στάρκ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μίκε Πίκελ και Θόρστεν Σίφνερ, επιπρόσθετοι βοηθοί είναι οι Κρίστιαν Ντίνγκερτ και  Ντάνιελ Σίεμπερτ, ενώ τέταρτος ο Ρόμπερτ Κέμπτερ.
Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΡΙΤ.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ