ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.11.14


Αρκετά καλή εμφάνιση από τους ερυθρόλευκους στο Τορίνο αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο με την απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Βιντάλ ο Ολυμπιακός έχει το "πάνω χέρι" στην περίπτωση ισοβαθμίας.
 Ο Αλέγκρι με την απουσία του Ογκμπόνα υποχρεώθηκε να αλλάξει το σύστημα του σε 4-4-2 με ρόμβο στην μεσαία γραμμή αποτελούμενο από τους Μαρκίσιο, Πίρλο, Βιντάλ και Πογκμπά.
Ο Μίτσελ από την πλευρά του προτίμησε να αφήσει εκτός τον Κασάμι και να αγωνιστεί με 4-3-2-1.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πίρλο στο 21', όμως ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με κεφαλιά του Μποτία στο 24'. Αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να προστατεύει τον άξονα του, οι Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς και Εντιγκά να δίνουν μάχες στην μεσαία γραμμή και οι ερυθρόλευκοι να στέκονται επάξια απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Εντιγκά ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από γυριστή σέντρα του Μανιάτη νίκησε τον Μπουφόν.
 Η Ιταλική ομάδα ισοφάρισε στο 65΄ όταν έπειτα από μια σέντρα από την δεξιά πλευρά και διώξιμο του Μποτία στην συνέχεια, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Λιορέντε, χτύπησε στο δεξί δοκάρι στην συνέχεια βρήκε στο πόδι του Ρομπέρτο και κατέληξε στα δίχτυα. Το τρίτο γκολ της Γιουβέντους επιτεύχθηκε ένα λεπτό αργότερα όταν ο Πογκμπά με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Ρομπέρτο.  Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά, ο Μίτσελ ρίσκαρε περισσότερο περνώντας τον Κασάμι στην θέση του Εντιγκά, οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν προυποθέσεις για κάποιο γκολ αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.
 Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Μιλιβόγιεβιτς στον Τέβες μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως ο Ρομπέρτο κατάφερε να νικήσει τον Βιντάλ και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στους 16.
 Σε ότι αφορά την βαθμολογία, οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου και το επόμενο ταξίδι τους στην Ισπανία, πιθανότατα να κρίνει την πρόκριση. Αν καταφέρουν να πάρουν βαθμό από την Ατλέτικο τότε με νίκη επί της Μάλμε στο Γ. Καραϊσκάκης, προκρίνονται. Η Γιουβέντους στα επόμενα παιχνίδια ταξιδεύει στην Σουηδία για να αντιμετωπίσει την Μάλμε, η οποία έχει μείνει στους 3 βαθμούς όμως θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Europa League απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ατλέτικο στο Τορίνο.  Σε περίπτωση ισοβαθμίας, οι ερυθρόλευκοι προκρίνονται.

Γήπεδο: "Juventus Stadium"
Γκολ: 21' Πίρλο, 65' (αυτ.) Ρομπέρτο, 66' Πογκμπά / 24' Μποτία, 61' Εντινγκά
Κάρτες: 49' Τέβες / 85' Μποτία
Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)
Βοηθοί: Μάικλ Μάλαρκι (Αγγλία), Ντάρεν Καν (Αγγλία)
Βοηθοί περιοχής: Άντονι Τέιλορ (Αγγλία), Κέβιν Φρεντ (Αγγλία)

ΓIOYΒΕΝΤΟΥΣ (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ασαμόα (83' Περέιρα), Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο (71' Παντόιν), Πογκμπά, Τέβες, Μοράτα (58' Γιορέντε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Εντινγκά (77' Κασάμι), Μανιάτης (83' Διαμαντάκος), Ντομίνγκες (72' Φουστέρ), Αφελάι, Μήτρογλου.





ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ