ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ 1-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.11.14


Ο Αστέρας πάλεψε απέναντι στην Τότεναμ, έχασε ευκαιρίες, ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου που είχε βρει τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2 τέρματα. Ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε ένα σύστημα 4-4-1-1 ενώ ο Ποτσετίνο 4-2-3-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας με τους Αρκάδες να βγαίνουν στην επίθεση με αντεπιθέσεις. Η Τότεναμ προηγήθηκε στο 36' με πέναλτι του Τάουνσεντ, ενώ στο 42' διπλασίασε τα τέρματα της με τον Κέϊν.  Στην επανάληψη ο Αστέρας πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης η Αγγλική ομάδα είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο αλλά στην συνέχεια κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό. Ο Αστέρας μείωσε με πέναλτι που ευστόχησε ο Πάρα στο 90' ενώ η Τότεναμ αγωνίστηκε στις καθυστερήσεις με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή του Φάσιο. Οι Αρκάδες έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, πρώτα με τον Μπαντιμπανκά και έπειτα με τον Μπαράλες, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των 6000 θεατών που βρέθηκαν στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολκοτρώνης
Γκολ: 90' (πεν.) Μπαράλες - 36' (πεν.) Τάουνσεντ, 42' Κέιν
Δοκάρι: 65' Μάσα
Κίτρινη: 36' Σανκαρέ - 83' Μέισον
Κόκκινη: 89' Φάσιο

Διαιτητής: Χαβιέρ Εστράδα Φερνάντεθ
Βοηθοί: Χοσέ Μιράντα, Χαβιέρ Αγκιλάρ Ροδρίγκεθ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (81' Γιαννιώτας), Ουσέρο, Τσοκάνης (60' Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Ρόλε, Πάρα (84' Μπαράλες)

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ποτσετίνο): Φορμ, Ντάιερ, Ντέιβις, Βερτόνχεν, Φάσιο, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Λαμέλα (46' Σολδάδο), Τάουνσεντ, Έρικσεν (62' Μέισον), Κέιν (77' Παουλίνιο)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ