Το 100ο παιχνίδι του στο Champion's League δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποιός θα αντιμετωπίσει στην Σουηδία την Μάλμε. Στην συνέντευξη τύπου πριν από τον αγωνα, ο προπονητής των ερυθρολεύκων δήλωσε πως εν αντιθέσει με τον προπονητή της Μάλμε που με τις δηλώσεις του υποτίμησε τον Ολυμπιακό, ο ίδιος σέβεται την Σουηδική ομάδα και πως τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του δεν πρόκειται να επηρεαστούν από τις δηλώσεις του Χαρέιντε. Τόνισε επίσης πως η Μάλμε είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Αντού, ο Ερικσον και ο Ρόζενμπερκ, παίζει δυνατά και θαρραλέα ενώ διαθέτει μια ωραία ιδέα  παιχνιδιού.

Σε ότι αφορά την Σουηδική ομάδα, ο Άγκε Χαρέιντε αναμένεται να παρατάξει την Μάλμε, με σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Όλσεν, τετράδα στην άμυνα οι Τίννερχολμ, Γιοχάνσον, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, αμυντικά χαφ οι Αντού, Χάστλι με τον Κρούν να διεκδικεί μια θέση στην μεσαία γραμμή , μπροστά τους θα έχουν τους Φόρσερμπεργκ, Έρικσον και Θέλιν με μοναδικό προωθημένο τον Ρόζενμπεργκ.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλες αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-3-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, στην άμυνα οι Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, Αλμπέρτο Μποτία, Ερίκ Αμπιντάλ και Άρτουρ Μαζουάκου. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς μπροστά από τα στόπερ, πλάγιοι εσωτερικοί χαφ οι Παϊτίμ Κασάμι και Γιάννης Μανιάτης μπροστά τους θα βρίσκεται ο Τσόρι Ντομίγκεζ, αριστερά σε ρόλο κρυφού επιθετικού ο Ιμπραΐμ Αφελάι και ο Κώστας Μήτρογλου σε θέση σέντερ φορ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Τζίμι Ντουρμάζ στην θέση του Ολλανδού χαφ. Στην αποστολή ακόμα βρίσκονται οι Τάσος Αυλωνίτης, Νίκος Βέργος, Χόρχε Μπενίτεζ, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Διαμαντάκος, Νταβίντ Φουστέρ, Κώστας Γιαννούλης, Μπάλαζ Μέγιερι, Ντέλβιν Εντιγκά, Λεάντρο Σαλίνο, Δημήτρης Σιόβας και Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ρώσος Σεργκέι Καράσεφ, που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Άντον Αβεριάνοφ, Τίκχον Καλούγκιν, επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Αλεκσέι Νικολάεφ και Βιτάλι Μέσκοφ, ενώ τέταρτος ο Νικολάι Γκολούμπεφ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΡΙΤ Sports.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ