Μίτσελ: Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.3.14


Μια μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός όπου θα αντιμετωπίσει στο "Όλντ Τράφορντ" την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για την φάση των 16 του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι έχουν στις αποσκευές τους το 2-0 του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μόγιες θέλει να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα στην ομάδα του και κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ότι αφορά την 11άδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Σκοτσέζος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-2-2-1-1 με τους Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Ράφαελ, αριστερά τον Εβρά και κεντρικά μπακ τους Τζόουνς και Βίντιτς. Κεντρικά χαφ αναμένεται να παίξουν ο Κάρικ με τον Γκίγκς σε έναν νέο ρόλο, στα πλάγια της επίθεσης φαβορί είναι οι Γουέλμπεκ και Βαλέντσια που θα έχουν μπροστά τους τον Γουέιν Ρούνεϊ ενώ προωθημένος θα βρίσκεται ο Ρόμπι Φαν Πέρσι. Θέση στην 11άδα διεκδικούν οι Καγκάβα, Φλέτσερ και Φελαϊνί, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεργκααρντ, Μπίντερ, Κλέβερλι, Νάνι, Τσικαρίτο και Γιανουζάι.
 Σε ότι αφορά τον Μίτσελ Γκονζάλες, ο προπονητής των ερυθρολεύκων επιθυμεί οι παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουν πάθος και θέληση για να πάρει η ομάδα αυτό που χρειάζεται. Στα αγωνιστικά, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα 4-1-2-2-1 με τους Ρομπέρτο Χιμένεθ κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ ο Χοσέ Χολέμπας, δεξί μπακ ο Λεάντρο Σαλίνο, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Ιβάν Μαρκάνο και Κώστας Μανωλάς. Σε ρόλο κόφτη θα βρίσκεται ο Ντέλβιν Εντιγκά ενώ μπροστά του θα έχει τους Γιάννη Μανιάτη και Τσόρι Ντομίνγκεζ. Για τα άκρα της επίθεσης φαβορί είναι ο Ερνάν Πέρεζ και ο Τζόελ Κάμπελ, ενώ για την κορυφή τις περισσότερες συγκεντρώνει ο Νέλσον Βαλτέζ. Υπάρχει ωστόσο πιθανότητα ο Παραγουανός επιθετικός να μείνει στον πάγκο και να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης ο Τζόελ Κάμπελ, οπότε σε αυτή την περίπτωση, θα ξεκινήσει ο Φουστέρ από την δεξιά πλευρά.
Στην αποστολή των ερυθρολεύκων ακόμα βρίσκονται οι: Μπάλαζ Μέγιερι, Γκαετάν Μπόνγκ, Πάολο Μασάντο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ανδρέας Σάμαρης και Νίκος Βέργος.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς που θα έχει για βοηθούς, τους συμπατριώτες του Άντζελο Μπούνμαν και Έρβιν Ζέινστρα, επιπρόσθετοι διαιτητές είναι οι Πολ Βαν Μπέκελ και Ρίτσαρντ Λίσβιντ, ενώ τέταρτος ο Τσάρλς Σχάαπ.
 Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ