Ραντεβού με τους κορυφαίους

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.2.14


Τον πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του Champions League δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Αγγλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, περιμένει το παιχνίδι σαν ένα μεγάλο βραβείο με πολλές προσδοκίες. Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή γιατί είναι χαρούμενος που βρίσκεται σε αυτή την φάση της διοργάνωσης και θέλει να συνεχίσει.
 Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει καλά και σκληρά για να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ δηλώνει ευτυχής που θα δώσουν το παρών τόσο ο Γουέιν Ρούνεϊ όσο και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σκωτσέζος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Γιουνάϊτεντ με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντε Χέα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βίντιτς και Φέρντιναντ, αριστερό μπακ ο Εβρά και δεξιό μπακ ο Σμόλινγκ με τον Ράφαελ να αποτελεί εναλλακτική. Στην μεσαία γραμμή σε ρόλο κεντρικών χαφ θα τοποθετηθούν οι Φλέτσερ και Κάρικ, ενώ στα άκρα φαβορί για την αριστερή πλευρά είναι ο Γιάνγκ ενώ στην δεξιά πλευρά θα επιλεγεί κάποιος από τους Γιανουζάι-Βαλένσια. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και παρτενέρ του θα είναι ο Γουέιν Ρούνει σε πιο περιφερειακό ρόλο.
 Σε ότι αφορά τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλες, ο Ισπανός αναμένεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με 4-2-3-1. Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Κώστας Μανωλάς με τον Ιβάν Μαρκάνο, αριστερό μπακ ο Χοσέ Χολέμπας και δεξί μπακ ο Λεάντρο Σαλίνο. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ντέλβιν Εντιγκά και Γιάννης Μανιάτης ενώ σε κοντινή απόσταση θα βρίσκεται ο Τσόρι Ντομίνγκες ο οποίος αναμένεται να έχει πιο ελεύθερο ρόλο. Στην αριστερή πλευρά των χαφ φαβορί είναι ο Ερνάν Πέρες και δεξιά ο Τζόελ Κάμπελ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μάϊκλ Ολαϊτάν.
Την αποστολή των ερυθρολεύκων συμπληρώνουν οι: Μπάλαζ Μέγιερι, Γκαετάν Μπόνγκ, Νταβίντ Φουστέρ, Πάολο Μασάντο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ανδρέας Σάμαρης, Νέλσον Βαλντέζ και Νίκος Βέργος.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ελενίτο Ντι Λιμπερατόρε και Τζιανλούκα Καριολάτο, επιπρόσθετοι διαιτητές είναι οι Πάολο Μαζολένι και Πάολο Βαλέρι, ενώ τέταρτος ο Αλεσάντρο Τζιαλατίνι.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το NovaSports2.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ