Διαφορετικό αυτό το ματς

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 5.11.13

Ματς με διαφορετικό χαρακτήρα απ' αυτόν του "Ντα Λουζ" χαρακτήρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, τον αποψινό αγώνα με την Μπενφίκα. Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του τόνισε, ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα και να μην έχουν υπερβολική σιγουριά για το ματς, αλλά να το αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο όπως πριν δυο εβδομάδες στην Λισσαβώνα.
 Από την πλευρά των Πορτογάλων, ο Ζορζέ Ζέσους αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αρτούρ, ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι οι Αλμέιδα, Λουϊζάο, Γκαράι και Σικέιρα. Στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσουν οι Γκαϊτάν, Πέρεζ, Μάτιτς και Μάρκοβιτς, ενώ στην επίθεση ο Λίμα και μπροστά του ο Καρντόσο. Στην αποστολή της Μπενφίκα ακόμα βρίσκονται οι Όμπλακ, Πάουλο Λόπεζ, Μάξι Περέιρα, Σίλβιο, Ζαρντέλ, Βιτόρια, Αμορίμ, Ντζούριτσιτς, Καβαλέιρο, Όλα Τζον και Μάρκοβιτς.
 Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ αναμένεται να επιλέξει σύστημα 4-2-3-1 με τους Ρομπέρτο Χιμένεθ κάτω από τα δοκάρια,  δεξί μπακ ο Λεάντρο Σαλίνο, αριστερό μπακ ο Χοσέ Χολέμπας κεντρικά μπακ οι Κώστας Μανωλάς και Δημήτρης Σιόβας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Αντρέας Σάμαρης και Γιάννης Μανιάτης,  Σε ρόλο επιτελικού χαφ αναμένεται να επιστρέψει ο Τσόρι Ντομίνγκεζ που θα έχει στα άκρα τους Βλάντιμιρ Βάις και Ντάβιντ Φουστέρ ενώ στην επίθεση θα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου.
 Στην αποστολή ακόμα έχουν συμπεριληφθεί οι Μπάλαζ Μέγιερι, Γκάεταν Μπόνγκ, Τζόελ Κάμπελ, Πάουλο Μασάντο, Κάρλ Μεντζανί, Ντέλβιν Εντιγκά, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χαβιέ Σαβιόλα και Σαμπού Γιαταμπαρέ.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκομίνα που θα έχει για βοηθούς τους Ματέι Ζούνιτς και Μπόγιαν Ούι, επιπρόσθετοι βοηθοί είναι οι Ρομπέρτο Πονίς και Ντράγκοσλαβ Πέριτς, ενώ τέταρτος ο Πρίμοζ Άρχαρ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το  NovaSports 2.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ