Στόχος η νίκη

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.10.13

Ο Χαβιέ Σαβιόλα ήταν ο ποδοσφαιριστής που έδωσε το παρών μαζί με τον προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλες στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τους αγώνες του Champions League.  Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του ήρθε στο Βέλγιο θέλοντας να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα αλλά όχι με το σκεπτικό της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Σε ότι αφορά τον Αργεντίνο επιθετικό,τόνισε πως η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο στα συγκεκριμένα παιχνίδια και θεωρεί πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του έχουν την εμπειρία για αυτό το παιχνίδι.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιολ Βαν Ντε Μπρομ αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-2-3-1 με πιθανότερη 11άδα τους Προτό κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ ο Ενσακάλα, δεξί μπακ ο Ζιλέ, κεντρικά μπακ οι Κουγιατέ και Εμπεμπά. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κλιέσταν και Μιλιβόγιεβιτς, αριστερά στην επίθεση ο Σουάρες, δεξιά ο Μπρούνο, επιτελικό χαφ ο Πρετ και μοναδικός προωθημένος ο Μίτροβιτς.

Από την πλευρά του ο Μίτσελ Γκονζάλες, δεν αποκάλυψε τα σχέδια του για την αποψινή 11άδα, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον 
Ρομπέρτο Χιμένεθ κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα ο Καμερουνέζος Γκαετάν Μπόνγκ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να προτιμηθεί έναντι του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή, δεξιά στην άμυνα φαβορί είναι ο Γιάννης Μανιάτης ενώ θέση διεκδικεί και ο Λεάντρο Σαλίνο. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να βρεθούν ο Κώστας Μανωλάς με τον Δημήτρη Σιόβα. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θέση διεκδικεί ο Εντιγκά ενώ σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Σαλίνο, ο Μανιάτης θα είναι δίπλα στον Ανδρέα Σάμαρη.
 Στην αριστερή πλευρά των χαφ αναμένεται να αγωνιστεί ο Νταβίντ Φουστέρ ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Βλάντιμιρ Βάις, ενώ στην επίθεση υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί ο Χαβιέ Σαβιόλα με τον Μάικλ Ολαϊτάν, θέση διεκδικούν ακόμα ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες με τον Κώστα Μήτρογλου.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί ακόμα οι Μπάλαζ Μέγιερι, Τζόελ Κάμπελ, Κάρλ Μεντζανί, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Νορβηγός Τομ Χάραλντ Χάγκεν που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Κιμ Τόμας Χάγκλουντ και Φράνκ Άντας, επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Ντάγκ Βιντάρ Χάφτσας και Τόρε Χάνσεν ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Ντάγκ Ρότζερ Νέμπεν. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση.



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ