ΠΑΟΚ - Μακάμπι Χάιφα 3-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.10.13

 Σε έναν αγώνα με συναρπαστική εξέλιξη, ο δικέφαλος του Βορρά βρέθηκε στο καναβάτσο με 2 τέρματα που πέτυχαν οι Ισραηλινοί στα πρώτα 20 λεπτά, στην συνέχεια ισοφάρισε και έκανε την ανατροπή παρά το γεγονός ότι ο Μίροσλαβ Στοχ, αστόχησε σε δυο εκτελέσεις πέναλτι.
 Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς αιφνιδιάστηκε με τα γκολ που πέτυχαν οι Εντλόβου στο 13' και Γκολάσα στο 21΄, μείωσε με τον Βιτόρ στο 34', ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Στοχ αστόχησε σε πέναλτι, όμως στο 38 ο Σωτήρης Νίνης με κεφαλιά ισοφάρρησε. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει προηγούμενος στο ημίχρονο όταν κέρδισε πέναλτι στο 44'  το οποίο εκτέλεσε ξανά ο Στοχ που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Ισραηλίτικης ομάδας.
 Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πίεζε για να βάλει ένα γκολ που θα τον φέρει μπροστά στο σκορ, κάτι το οποίο κατάφερε τελικά με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 66' και πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση στον όμιλο του.


Γκολ: Βίτορ 34', Νίνης 38', Σαλπιγγίδης 66', Εντλόβου 13', Γκολάσα 21'
Διαιτητές: Φερνάντο Τεξέιρα (Ισπανία), Βικτοριάνο Ντίαζ (Ισπανία), Τεοντόρο Σομπρίνο (Ισπανία)
Κίτρινες κάρτες: Κίτσιου 42', Τσότσαλιτς 38', Εζρά 44', Μεσούμαρ 61'

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (60' Λούκας), Στοχ (87' Λόρενς), Σαλπιγγίδης (C) (78' Βούκιτς), Αθανασιάδης

Μακάμπι Χάιφα (Αριέλ Μπενάντο): Σαράνοφ, Τουάθα, Μεσούμαρ (73' Αζουλάι), Πιλιάφσκι, Μπόκολι (C), Τσότσαλιτς, Γκολάσα, Γιαντλίν (69' Κατάν), Εζρά, Εντλόβου (46' Αμπουχατζίρα), Ράγιος

Βαθμολογία:
1. ΠΑΟΚ     7
2. ΑΖ Αλκμαάρ 5
3. Σαχτιέρ Καραγκαντί  2
4. Μακάμπι Χάιφα    1








ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ