Ένα ματς δόξας

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.9.13


Σήμερα ξεκινά το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σ.Ζ. στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο όμιλο του Champions League. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε τον αποψινό αγώνα ως ένα ματς δόξας το οποίο τακτικά θα το αντιμετωπίσει με σαφή επιθετικό προσανατολισμό.
 Από την πλευρά του ο προπονητής των Παριζιάνον Λοράν Μπλάν αναμένεται να χρησιμοποιήσει σύστημα 4-3-3 με τον Σιρίγκου κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα θα είναι οι  Μάξουελ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα και Φάν Ντερ Βιλ. Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να παρατάξει τους Ματουϊντί, Τιάγκο Μότα και Βεράτι ενώ επιθετική τριπλέτα θα είναι οι Καβάνι, Λούκας Μόουρα με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να είναι στην κορυφή. Την αποστολή της Παρί, συμπληρώνουν οι Μενέζ, Καμαρά, Κομάν, Ντιν, Ντουσέζ, Ζαλέ, Λαβέτσι, Μενιάν, Ονζεντά και Ράμπιο.

 Σε ότι αφορά τα πλάνα του Μίτσελ, ο προπονητής των ερυθρολεύκων αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-2 με την πιθανή 11άδα να είναι η εξής:
Κάτω από τα δοκάρια ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, δεξί μπακ ο Γιάννης Μανιάτης, αριστερό μπακ ο Χοσέ Χολέμπας κεντρικοί στόπερ οι Κώστας Μανωλάς και Δημήτρης Σιόβας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής και σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Ανδρέας Σάμαρης που θα έχει δίπλα του τον Ντέλβιν Εντιγκά ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζόελ Κάμπελ, στο αριστερό ο Νταβίντ Φουστέρ ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Χαβιέ Σαβιόλα και Κώστα Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Σαμπού Γιαταμπαρέ και Πάουλο Μασάντο ενώ στην αποστολή της ομάδας συμπεριλαμβάνονται οι Μπάλαζ Μέγιερι, Γκάεταν Μπόνγκ, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, Κάρλ Μεντζανί, Μίκαελ Ολαϊτάν, Αβράαμ Παπαδόπουλος και Βλάντιμιρ Βάις.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Φέλιχ Μπριχ που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάρκ Μπόρσχ και Στεφάν Λουπ, επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Τομπάιας Βέλζ και Τομπάιας Στίλερ ενώ τέταρτος διαιτητής έχει οριστεί ο Μάρκους Χάκερ.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NovaSports 2.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ