Προκριματικά Champions League: ΠΑΟΚ - Σάλκε 2-3

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.8.13


Παρά την καλή προσπάθεια ο δικέφαλος του Βορρά έμεινε εκτός των ομίλων του Champions League καθώς γνώρισε την ήττα από την Σάλκε στην άδεια λόγο τιμωρίας Τούμπα. Αρκετά συντηρητικό παιχνίδι προτίμησε ο Χούμπ Στέφενς στο πρώτο ημίχρονο με την Γερμανική ομάδα να έχει μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας δίχως να δημιουργεί ευκαιρίες. Ωστόσο η Σάλκε σε μια αντεπίθεση κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 43' με τον Ζάλαϊ κάτι που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρρήσει με γκολ του Κλάους Αθανασιάδη στο 53', ενώ λίγα λεπτά αργότερα η Γερμανική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες έπειτα από δεύτερη κίτρινη κάρτα που πήρε ο Τζόουνς.
Η αποβολή του αμυντικού μέσου της Σάλκε δεν ευνόησε τον ΠΑΟΚ καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο Ντράξλερ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έκανε το 1-2 στο 67'. Ο ΠΑΟΚ ανασυντάχθηκε και κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Κατσουράνη στο 79' έπειτα από στημένη φάση. Λίγα λεπτά αργότερα ο Στοχ με ατομική προσπάθεια απέτυχε να πετύχει το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο πέτυχε η Σάλκε με τον Ζάλαϊ στο 90' και έτσι σφράγισε την πρόκριση της στους ομίλους.
Καλή προσπάθεια από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα έπρεπε να διαχειριστεί καλύτερα την αποβολή του Τζόουνς στο 67 αλλά και την άμυνα της Σάλκε η οποία είχε προβλήματα.


Σκόρερς: Αθανασιάδης 53', Κατσουράνης 79' / Σαλάι 43' και 90', Ντράξλερ 67'
Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)
Κίτρινες κάρτες: Κίτσιου 87', Τζόουνς 19', Σαντάνα 78'
Κόκκινες κάρτες: Τζόουνς 64'

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ, Σκόνδρας, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας (80' Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (74' Ολίσε), Αθανασιάδης (74' Νέτσιντ).

ΣΑΛΚΕ (Γενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Φουχς, Κλέμενς (60' Μέγιερ) (70' Νόιστεντερ), Χέγκερ, Τζερμέιν Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν (83' Ματίπ), Σαλάι.





ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ