Προκριματικά ομίλων Champions League: Σάλκε - ΠΑΟΚ 1-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.8.13


Με την πολύτιμη ισοπαλία έφυγε ο δικέφαλος του Βορρά από το Φέλτινς Αρένα, όπου αντιμετώπισε την Σάλκε. Με γκολ του Φαρφάν στο 32' προηγήθηκαν οι Γερμανοί που είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, δίχως ωστόσο να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί στην τελική προσπάθεια. Αρκετά καλό στήσιμο από τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος επέλεξε στο κέντρο τους Τζιόλη, Λαζάρ και Λόρενς που δημιούργησαν πρόβλημα στο παιχνίδι των Γερμανών.
 Πιο δραστήριος ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί ένα γκολ με τον Μίροσλαβ Στόχ στο 73 με δυνατό σουτ του Σλοβάκου έξω από την μεγάλη περιοχή.
Στην συνέχεια οι Γερμανοί πίεσαν για να πάρουν την νίκη, δίχως όμως αποτέλεσμα και πλέον ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους βάση του αποτελέματος.

 Σκόρερς: 32' Φαρφάν, 73' Στόχ
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)
Βοηθοί: Φρεντερίκ Κανό (Γαλλία), Σιρίλ Γκρινγκόρ (Γαλλία)
Σάλκε (Γενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Μάτιπ, Χέβεντες, Φουχς, Χέγκερ (78’ Γκορέτσκα), Τζόουνς, Φαρφάν (87’ Πούκι), Ντράξλερ, Μέγιερ (70’ Κλέμενς), Ζαλάι.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Στοχ, Λόρενς (62’ Κάτσε), Λούκας (90’ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (62’ Αθανασιάδης).


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ