Έπειτα από την απόκτηση των Βάις-Ντομίνκεζ, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Μόργκαν Αμαλφιτανό ενώ αναζητούν και ένα ποιοτικό παίκτη για την μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικού χαφ.
 Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, έχουν προκριθεί τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσουν τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τους Μωχάμεντ Σισοκό, Αλού Ντιαρά, Χέντγουιγκ Μαντούρο και Βάλτερ Γκαργκάνο.

Ο Μωχάμεντ Σισοκό ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμαίν όμως αναμένεται να μείνει ελεύθερος καθώς τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στα γόνατα του και οι παριζιάνοι προτίθενται να του λύσουν το συμβόλαιο, Με τον ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει επικοινωνήσει ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρολεύκων Πιέρ Ισσά όμως η απόκτηση του εμπεριέχει αρκετό ρίσκο λόγω των προβλημάτων του ποδοσφαιριστή. Πέρυσι τον Γενάρη είχε δωθεί δανεικός στην Φιορεντίνα όπου αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες,

Ο Αλού Ντιαρά είναι ξεχωριστή περίπτωση, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ουέστ Χαμ και έπειτα από ένα διάστρεμμα που είχε τον Σεπτέμβριο ο Άλαρντάις δεν τον χρησιμοποιούσε. Ο ποδοσφαιριστής παραπονέθηκε και ζήτησε να φύγει από την Ουέστ Χαμ κάνοντας λόγο για επιβαρυμένο πρόγραμμα προπονήσεων κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Αγγλικής ομάδας υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει διαφορετικό καθώς το καλοκαίρι είχε αγωνιστεί με την Εθνική Γαλλίας στο Euro 2012. Το σίγουρο είναι πως η Ουέστ Χαμ η οποία δαπάνησε περίπου 2,5εκάτ. ευρώ δεν τον υπολογίζει και τον παραχωρεί.

Ο Χέντγουικ Μαντούρο είναι παίκτης που χαίρει της εκτίμησης του Μίτσελ. Μάλιστα σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συνάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού με τον ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης. Πρόκειται για έναν εργάτη στον χώρο της μεσαίας γραμμής που βοηθά κυρίως ανασταλτικά, ενώ μπορεί να αγωνιστεί στην θέση του στόπερ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 30 αγώνες της Ισπανικής ομάδας και το συμβόλαιο του λήγει σε δυο χρόνια.

Τέλος σήμερα προέκυψε το όνομα του Βάλτερ Γκαργκάνο ο οποίος ανήκει στην Νάπολι και πέρυσι έπαιζε ως δανεικός στην Ίντερ. Τελικά η ομάδα του Μιλάνου δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς, αν και ο διεθνής Ουρουγουάνος αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια με την Ίντερ και η Νάπολι αναζητεί νέα ομάδα για δανεισμό ή παραχώρηση. Αναμφίβολα πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή αλλά συνάμα και μια ακριβή μεταγραφή. Το συμβόλαιο του Γκαργκάνο αγγίζει τα 1.5εκάτ. ευρώ ενώ η Νάπολι αξιώνει 5-7 εκάτ. ευρώ για την παραχώρηση του. Ακόμα και δανεικό να τον αποκτήσουν οι ερυθρόλευκοι θα είναι μια περίπτωση που θα κοστίσει αρκετά.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ