Superleague Play Offs: 6η αγωνιστική

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.6.13






Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champion's League καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στα Play Offs της Superleague, έπειτα από την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής. Σε θρίλερ εξελίχθηκαν οι χθεσινές αναμετρήσεις καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μπροστά στο σκορ για 70 λεπτά, την ίδια ώρα που το ματς στο Περιστέρι ήταν ισόπαλο και έδινε την πρόκριση στον Ατρόμητο, ενώ με πιθανή νίκη του Αστέρα, οι Αρκάδες ήταν αυτοί που θα πανηγύριζαν στο τέλος. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με γκολ των Κατσουράνη - Σίντεφελντ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Περιστέρι ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά.

Αναλυτικά:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ       1-2
ΣΚΟΡΕΡΣ: 31' πεν. Ντε Βινσέντι - 70' Κατσουράνης, 74' Σίλντενφελντ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32' Κεϊτά, 38' Ντε Βινσέντι, 78' Τζημόπουλος - 29' Κωνσταντινίδης, 54' Κουμάλο, 76' Κατσουράνης, 88' Σαλπιγγίδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Κεϊτά (80' Ρουμπουλάκου), Γεωργίου (80' Γιάκος), Βίλα (86' Χαρίσης), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κωνσταντινίδης (46' Κίτσιου), Λίνο, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ρομπέρ, Κάτσε, Καμαρά (46' Σαλπιγγίδης), Ολίσε (90'+3' Κατσικάς), Κατσουράνης, Αθανασιάδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ    0-0
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 51' Ιγκλέσιας, 83' Καραγκούνης – 17' Σανκαρέ, 88' Ναβάρο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 77' Σανκαρέ (2η κίτρινη)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο (69' Καραγκούνης), Ουντότζι (84' Καραμάνος), Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Ναπολεόνι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Αλβαρεζ (73' Λένσε), Ουσέρο, Κάφα (54' Καλαντζής), Περόνε, Ράγιος, Ρούσσης, Ντε Μπλάσις (65' Ναβάρο)

Βαθμολογία:
2. ΠΑΟΚ          13
3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   11
4. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ    9
5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    7







   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ