Παίκτης των πρασίνων είναι ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη μεταγραφή για την φετινή περίοδο. Ο 25χρόνος μέσος αγωνίζεται στην θέση του αριστερού εξτρέμ και φέτος αγωνίστηκε δανεικός από την Τβέντε στην Μονακό. Ο Σουηδός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού Γιάννη Αναστασίου. Παράλληλα παρουσιάστηκε και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας που χαίρει της εμπιστοσύνης τόσο του Αναστασίου όσο και της διοίκησης.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί τόσο ο Σουηδός επιθετικός Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν τις 400.000ευρώ.


Διαφορά με την Αλκμάαρ υπάρχει σε ότι αφορά την υπόθεση του Έρικ Φάλκενμπουργκ. Αν και με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία, η Ολλανδική ομάδα αξιώνει 400.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη κάτι καθιστά δύσκολη την συμφωνία. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα ντυθεί στα πράσινα.

Τέλος, προσπάθεια κάνει ο Νίκος Νταμπίζας για να κλείσει την μεταγραφή του Βαγγέλη Μόρα. Με τον ποδοσφαιριστή αναμένεται να υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό, όμως θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Βερόνα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ