Παίκτες του ΠΑΟΚ έγιναν την περασμένη εβδομάδα ο Ινίγκο Μοντάνια Λόπεθ και ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο 31χρόνος κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε αυτή την σεζόν με την Γρανάδα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Εχθές ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο. Ο 23χρόνος μπακ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, η ονοματολογία καλά κρατεί τόσο για Έλληνες όσο και για ξένους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, αρκεί βέβαια να καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Μονακό. Ως γνωστών ο Γαλλικός σύλλογος που ανήκει στον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόφλεφ προβιβάστηκε στην πρώτη κατηγορία και αναμένεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του, συνεπώς δεν αποκλείεται να αφήσει ελεύθερο τον 28χρόνο διεθνή αμυντικό χαφ. Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται κάτι από τους ανθρώπους του δικεφάλου του βορρά, ενώ τον παίκτη διεκδικεί και ο Ατρόμητος.
 Ακόμα ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να ενισχυθεί με ξένους ποδοσφαιριστές που θα προσθέσουν ποιότητα στο παιχνίδι του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ υπάρχει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του 28χρόνου Δανού μπακ Σίμον Πόουλσεν που ανήκει στην Σαμπτόρια. Επίσης στην λίστα των ονομάτων που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ υπάρχουν σπουδαία ονόματα όπως από του Μίλαν Γιοβάνοβιτς που έμεινε ελεύθερος από την Άντερλεχτ, του Ζβένταν Μισίμοβιτς ο οποίος θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του με την Κινέζικη Γκιζού Νενέ, ενώ πρόσφατα προστέθηκε στην λίστα ο Αργεντίνος σούπερ σταρ Πάμπλο Αϊμάρ που έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ