Κίνητρο το ματς με την Άρσεναλ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.12.12

Την νίκη απέναντι στην Άρσεναλ θέλει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ τόσο για να επιβεβαιώσει την θέση του στους ισχυρούς για την κλήρωση των "32" του Europa League, όσο και για να προσφέρει μια νίκη γοήτρου στους οπαδούς του στο τέλος των υποχρεώσεων του για το φετινό Champions League.
 Από την πλευρά των φιλοξενουμένων ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας δίχως όμως να σημαίνει πως παίκτες όπως ο Ροζίτσκι Αρσάβιν, Ράμσει, Βερμάλεν, Ζερβίνιο και Σαμάκ είναι αμελητέες ποσότητες. Ο Αλσατός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Άρσεναλ με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σέζνι,  και μπροστά του θα έχει τους Τζένκινσον, Βερμάλεν, Σκιλασί και Ανγκά. Στον ρόλο του αμυντικού χαφ θα αγωνιστεί ο Κοκλέν που θα έχει μπροστά του, τους Ροζίτσκι και Ράμσεϊ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαμάκ και δίπλα του θα έχει τους Ζερβίνιο και Τσάμπερλεν.
 Σε ότι αφορά τους ερυθρόλευκους, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αναμένεται να παρατάξει και αυτός ένα 4-3-3 με τον Ρόι Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο Γιάννης Μανιάτης, κεντρικά χαφ θα είναι οι Κώστας Μανωλάς και Δημήτρης Σιόβας και αριστερό μπακ ο Βασίλης Τοροσίδης.
Αμυντικό χαφ θα είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα, με τους Λεάντρο Γκρέκο και Νταβίντ Φουστέρ να βρίσκονται μπροστά του. Κορυφή στην  επίθεση θα είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ, αριστερά αναμένεται να είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν και δεξιά ο Πάμπλο Μασάντο.
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν, ο Ντρίσα Ντιακιτέ τόσο για την θέση του δεξιού μπακ στην θέση του Γιάννη Μανιάτη, όσο και στην θέση του αμυντικού χαφ αντί του Λιούμπομιρ Φέισα, αλλά και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάλαζ Μέγιερι, Άριελ Ιμπαγάσα, Τάσος Παπάζογλου, Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Φετφατζίδης και Μάρκο Πάντελιτς.
 Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαλένκο που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομπέρτο Ντίαζ Πέρεζ ντελ Παλομάρ και Χέσους Κάλβο Γκουανταμούρο, επιπρόσθετοι θα είναι οι Φερνάντο Τεξεϊρα και Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεζ με τέταρτο τον Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεζ.
 Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NovaSports 2.




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ