Ζαρντίμ: Ήρθαμε για να νικήσουμε

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.11.12

Με στόχο την νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες του για την φάση των "16" ταξίδεψε στην Γερμανία ο Ολυμπιακός όπου θα αντιμετωπίσει την Σάλκε.
 Με σύστημα 4-4-1-1 αναμένεται να παρατάξει στην Βέλτις Αρίνα την Σάλκε ο Χούμπ Στέφενς όπου έχει επιλέξει τον Ούνερσταλ κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Χεβέντες, Παπαδόπουλο, Μάτιτ και Φουξ, αμυντικά χαφ θα είναι οι Τζόουνς και Νοϊσταντέρ και στα άκρα του κέντρου θα βρίσκονται οι Φαρφάν και Ντάξλερ. Επιτελικό χαφ θα είναι ο Χόλτμπι και προωθημένος ο Χούντελαρ.
 Από την πλευρά του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε στην συνέντευξη τύπου ότι δεν πρόκειται να πάει για το 0-0 και επιθυμία του είναι να υπάρχει ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει σε γκολ.
 Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-3-3.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ροϊ Κάρολ, δεξιά στα μπακ ο Βασίλης Τοροσίδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Κώστας Μανωλάς με τον Πάμπλο Κοντρέρας και αριστερά θα βρίσκεται ο Χοσέ Χολέμπας. Θέση στην άμυνα διεκδικεί και ο Δημήτρης Σιόβας.
 Στα χαφ αναμένεται να παίξει ο Φρανσουά Μοντέστο σε ρόλο κόφτη, και μπροστά του θα έχει τον Γιάννη Μανιάτη και τον Λεάντρο Γκρέκο. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Πάμπλο Μασάντο από την δεξιά πλευρά και Τζαμέλ Αμπντούν από την αριστερή με μοναδικό προωθημένο τον Κώστα Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Νταβίντ Φουστέρ. Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Ισπανός μέσος, θα πάρει την θέση του Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει και η διάταξη στον αγωνιστικό χώρο με τον Πάμπλο Μασάντο, να μετακινείται στα χαφ και τον Γκρέκο να πηγαίνει στα αριστερά.
  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Σάντερ Βαν Ρέκελ, και Έρβιν Ζίνστρα με επιπρόσθετους διατητές, τους Πολ Βαν Μπέκελ και Ρίτσαρντ Λίσβιλντ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Άντζελο Μπούνμαν.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΝΕΤ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ