Ολυμπιακός - Μονπελιέ 3-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.11.12


Την νίκη που του εξασφαλίζει κατά ένα μεγάλο βαθμό την συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας του πέτυχε εχθές ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 3-1 την Μονπελιέ σε ένα ματς που πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις στους φίλους του.

 Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ με γκολ του Πάμπλο Μασάντο στο 4' λεπτό της αναμέτρησης. Όμως οι ερυθρόλευκοι στην συνέχεια οπισθοχώρησαν, παραχώρησαν μέτρα στους παίκτες της Μονπελιέ και δίχως να καταφέρουν να κρατήσουν την μπάλα στον χώρο του κέντρου και να κάνουν ελεγχόμενες επιθέσεις, επέτρεψαν στους Γάλλους να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.
 Με τον Ολυμπιακό να έχει επαναπαυθεί στο προβάδισμα του σκορ, η Μονπελιέ είχε περισσότερη κατοχή στον χώρο της μεσαίας γραμμής δίχως να είναι αποτελεσματική στην επίθεση.
 Στην επανάληψη συνεχίστηκε το παιχνίδι στον ίδιο ρυθμό, όμως η Μονπελιέ ξαναμπήκε στο παιχνίδι με πέναλτι που κέρδισε στο 66 λέπτο και το μετέτρεψε σε γκολ με τον Μπελχαντά.
 Από το σημείο εκείνο, όλα άλλαξαν, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ξαναβγεί στην επίθεση και να πάρει ξανά τα ινία του αγώνα. Η αγωνιστική του υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ του Γκρέκο στο 80' αλλά και σε ένα υπέροχο σε εκτέλεση γκολ του Μήτρογλου στο 82' που ξεσήκωσε τον κόσμο που ήταν μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Σκόρερ: Μασάντο 4', Μπελχαντά 66' (πεν), Γκρέκο 80', Μήτρογλου 82'
Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια (Κροατία)
Κίτρινες: Μποκαλί 41. Καμαρά 43'', Γκρέκο 44',  Μοντέστο 66' Αμπντούν 66', Τινιάν 76',  Μήτρογλου 82', Χολέμπας  85'

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο (73’ Φουστέρ), Μανιάτης, Μασάντο (87’ Φέισα), Αμπντούν, Γκρέκο, Μήτρογλου (90+1’ Λυκογιάννης).

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Ζουρντρέν, Μπεντιμό, Χίλτον (79’ Κονγκρέ), Εμπιβά, Μποκαλί, Μαρβό, Σεϊχί, Μπελχαντά, Μουνιέ (62’ Τινάν), Καμπελά (36’ Σαρμπονιέ), Καμαρά. 




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ