Μονπελιέ - Ολυμπιακός 1 - 2 : Ολική επαναφορά

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.10.12


Νίκη με ανατροπή του σκορ πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Γαλλία όπου αντιμετώπισε την Μονπελιέ. Οι ερυθρόλευκοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έπειτα από το γκολ του Σαρμπονιέ στο 47' κατάφερε και ανέτρεψε το σκορ ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Τοροσίδη στο 73' και ολοκλήρωσε την ανατροπή με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 91'.
 Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους ερυθρόλευκους να ξεκινούν αρκετά υποτονικά το παιχνίδι, επιτρέποντας στην Μονπελιέ να φανεί περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και περιορίστηκαν σε ανασταλτικό παιχνίδι και στο κλείσιμο των χώρων προς την περιοχή τους και η Μονπελιέ με κινητήριο άξονα τον Μπελχαντά είχαν την επιθετική υπεροχή, δίχως ωστόσο να την μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα που θα δυσκόλευε το έργο της Ελληνικής ομάδας. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού δοκίμαζε να βρει τον Τζιμπούρ με βαθιές μπαλιές, ενώ από την μεσαία γραμμή, μόνο ο Λεάντρο Γκρέκο με τις εμπνεύσεις του, δημιούργησε κάποιες καταστάσεις στην άμυνα της Γαλλικής ομάδας.
 Στην επανάληψη η Μονπελιέ μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια, με μια βαθιά μπαλιά των Γάλλων στο κέντρο της άμυνας, λάθος εκτίμηση από τον Κοντρέρας με παράλληλη κίνηση του Ουτάκα και λάθος διώξιμο από τον Κώστα Μανωλά, η μπάλα στρώθηκε στον Σαρμπονιέ που άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ στην εστία του Κάρολ.
 Από αυτό το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε διαφορετικός, ρίσκαρε περισσότερο, ανέλαβε επιθετικές πρωτοβουλίες και με την είσοδο των Αμπντούν στην θέση του εξαιρετικού μέχρι εκείνου του σημείου Γκρέκο αλλά και του Μήτρογλου στην θέση του τραυματία Τζιμπούρ, άλλαξε την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε μέτρα, έγινε πιο επιθετικός και συνάμα περισσότερο απειλητικός και κατάφερε την ολική επαναφορά. Η αρχή έγινε με το γκολ του Τοροσίδη στο 73, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας, ο Τόρο στόπαρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με προβολή, πέτυχε το γκολ της ισοφάρρισης. Οι ερυθρόλευκοι όμως κράτησαν το καλύτερο για το φινάλε του αγώνα, όταν ο Αμπντούν έκλεψε την μπάλα από την δεξιά πλευρά, έκανε την παράλληλη πάσα στην περιοχή όπου ο Κώστας Μήτρογλου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σκόρερς: Σαρμπονιέ 42', Τοροσίδης 73', Μήτρογλου 91'
Διαιτητής: Ορσάτο (Ιταλία)
Βοηθοί: Ματζιάνι (Ιταλία), Γκρίλι (Ιταλία)
Γήπεδο: Λα Μοσόν
Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Πιονιέ, Μ’ Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σταμπουλί, Μπελχαντά, Καμπελά, Σαϊί (85’ Μαρβό), Ουτάκαν, Μουνιέ (60’ Εστράδα), Σαρμπονιέ (68’ Καμαρά).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο, Γκρέκο (60’ Αμπντούν), Φουστέρ (88’ Λυκογιάννης), Τζεμπούρ (70’ Μήτρογλου).


 
M1-2O www.goalsup.com



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ