Πρεμιέρα για ερυθρόλευκους και Ζαρντίμ.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.9.12

Το πρώτο του παιχνίδι για την φάση των ομίλων του Champions League θα δώσει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φτάσουν στην νίκη απέναντι στην Γερμανική Σάλκε.
Από την πλευρά του ο Ολλανδός προπονητής της Σάλκε Χούμπ Στήβενς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 με τους Ουνερσιτάλ κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Χέβεντες ο οποίος φαίνεται να κερδίζει τις προτιμήσεις του Ολλανδού καθώς ο Ουτσίντα είναι περισσότερο επιθετικό μπακ, στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Φούκς ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ματίπ.
Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Τζόουνς και Νοϊστέντερ ενώ μπροστά τους θα έχουν την τριπλέτα Φαρφάν, Χόλμπι και Αφελάϊ ή Ντράξλερ και προωθημένο τον Χούντελαρ. Οι υπόλοιποι παίκτες που έχει πάρει στην αποστολή ο Ολλανδός είναι οι Φέρμαν, Κόλασινατς, Μπαρνέτα, Χέγκερ και Πούκι.

Σε ότι αφορά τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για όλες τις θέσεις της 11άδας. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-1-4-1 με τους Ροϊ Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τον Βασίλη Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χοσέ Χολέβα στο αριστερό ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σιόβας με έναν εκ' των Πάμπλο Κοντρέρας και Κώστα Μανωλά. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Φρανσουά Μοντέστο που θα έχει μπροστά του τους Γιάννη Μανιάτη και Άριελ Ιμπαγάσα ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Πάμπλο Μασάδο και Τζαμέλ Αμπντούν εκτός αν προτιμηθεί ο Νταβίντ Φουστέρ στην θέση του Αλγερινού, ενώ στην θέση του σέντερ φορ αναμένεται να ξεκινήσει ο Ράφικ Τζιμπούρ. Στην αποστολή των ερυθρολεύκων, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ακόμα επιλέξει τους Μπάλαζ Μέγιερι, Λεάντρο Γκρέκο, Γιάννη Φετφατζίδη, Ντιόγκο Λούις Σάντο, Κώστα Μήτρογλου και Μάρκο Πάντελιτς.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Νταβίντ Φερνάντες Μπορμπαλάν που θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Ραούλ Καμπανέρο Μαρτίνεζ και Χέσους Κάλβο Γκουανταμούρο. Επιπρόσθετοι διαιτητές θα είναι οι Φερνάντο Τεξέιρα Βιτιένες και Σέζαρ Μουνίζ Φερνάντες με τέταρτο Χοσέ Μιράντα.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NovaSports 2.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ