Ολυμπιακός - Σάλκε 1-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.9.12

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η πρεμιέρα δεν ήταν θετικοί για τους ερυθρόλευκους που γνώρισαν την ήττα από την Σάλκε.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως το παιχνίδι ήταν κλειστό με τις δυο ομάδες να έχουν περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς. Η υπεροχή των ερυθρολεύκων κράτησε μόλις για 20 λεπτά καθώς από το σημείο εκείνο και έπειτα, η Γερμανική ομάδα επέβαλλε τον δικό της ρυθμό και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Χεβέντες στο 41' έπειτα από κόρνερ. Είχαν προηγηθεί κάποιες ευκαιρίες των ερυθρολεύκων νωρίτερα, αλλά και ένα γκολ της Γερμανικής ομάδας το οποίο καταλογίστηκε ως επιθετικό φάουλ.
Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να αλλάξουν πολλά κάτι που δεν έγινε στα πρώτα λεπτά με τους Γερμανούς να χάνουν ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Παρ' όλα αυτά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Αμπντούν στο 57', όμως οι πανηγυρισμοί κράτησαν για λίγο καθώς μετά την σέντρα, ο Χούντελαρ έκανε το 1-2, ενώ δυο λεπτά αργότερα η Γερμανική ομάδα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Χούντελαρ, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
Μεγάλα προβλήματα για τους ερυθρόλευκους στην αμυντική γραμμή, ενώ ήταν ξεκάθαρο πως δεν υπήρχε κάποιο σχέδιο για την τροφοδότηση του Τζιμπούρ. Γενικά ο Ολυμπιακός ήταν άνευρος, δεν κατάφερε να αποκτήσει ρυθμό και μοιραία γνώρισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ήττα στην πρεμιέρα.

Σκόρερ: Αμπντούν (58') --- Χέβεντες (41'), Χούντελαρ (59')
Κίτρινες: Χέβεντες, Τζόουνς, Μανωλάς, Ιμπαγάσα, Ούνερσταλ
Κόκκινες:----
Δοκάρια:
Χούντελαρ (62'-πέναλτι)
Διαιτητής: Μπορμπαλάν (Ισπανία)

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μανιάτης, Μοδέστο (69' Γκρέκο), Μασάδο, Φουστέρ (57' Ιμπαγάσα), Αμπντούν (69' Μήτρογλου), Τζιμπούρ

Σάλκε: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Μάτιπ, Φουξ, Χόλτ



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ