Σε συμφωνία με την Τουλούζ ήρθαν οι ερυθρόλευκοι για την απόκτηση του 26 χρόνου Πορτογάλου μέσου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γαλλικός σύλλογος θα εισπράξει 2,7 εκάτ. ευρώ ενώ ο ποδοσφαιριστής που αναμένεται να έρθει αύριο στην χώρα μας, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο (3+1) με ετήσιες απολαβές που φτάνουν 1,4εκάτ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν ο Πάουλο Μασάδο αγωνίστηκε με την Τουλούζ σε 25 αγώνες με την Τουλούζ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Σεντ Ετιέν όπου είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Europa League, , την Πορτογαλική Λεϊσόες, την Λεϊρία, την Αμαδόρα και την Πόρτο.



Σε ότι αφορά την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν σε πρώτο πλάνο τον 32χρόνο Σεμπαστιάν Σκιλασί που παραχωρείται από την Άρσεναλ αλλά παράλληλα εξετάζουν την περίπτωση του 34χρόνου Πάμπλο Κοντρέρας που αγωνίζεται στην Κόλο-Κόλο ενώ στην Ελλάδα ήταν γνωστός από την θητεία του στον ΠΑΟΚ.
Για την περίπτωση του Σκιλασί, το Βρετανικό Sky Sports επικαλείται πηγές από την Ελλάδα που αναφέρει ότι οι δυο σύλλογοι έχουν έρθει σε συμφωνία, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν κάθε επαφή με την Άρσεναλ και τον ποδοσφαιριστή. Ο Σκιλασί που είχε μόλις έξι συμμετοχές την περασμένη περίοδο με την Άρσεναλ επιθυμεί να αποχωρήσει από τους κανονιέρηδες και μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο ήταν κοντά σε συμφωνία με την Μπαστιά, η οποία χάλασε καθώς δεν μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις του Κορσικανού κεντρικού αμυντικού που φτάνουν κοντά στο 1εκάτ. ευρώ.
Για τον Κοντρέρας στην Χιλή φέρεται να υπάρχει διχογνωμία στην ομάδα της Κόλο - Κόλο καθώς ο προπονητής επιθυμεί την παραμονή του ποδοσφαιριστή, ενώ ο γενικός διευθυντής άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη εφόσον υπάρχει πρόταση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ούτε για την περίπτωση του Κοντρέρας υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον και επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό ο οποίος πιθανότατα εξετάζει άλλες περιπτώσεις για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ