Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες από πλευράς του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γκάμπριελ Χαϊντσε. Ο διεθνής Αργεντίνος αμυντικός δεν υπολογίζεται από την Ρόμα και κόπηκε από την αποστολή της ομάδας του που κάνει προετοιμασία στην Αυστρία. Πέραν του Ολυμπιακού, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από την Μπολόνια, την Ρίβερ Πλεϊτ και από Βραζιλιάνικες ομάδες. Ατού των ερυθρολεύκων είναι τόσο η συμμετοχή στο Champion's League κάτι που σημαίνει για τον παίκτη ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, όσο και το συμβόλαιο που προσφέρει (πληροφορίες κάνουν λόγο για διετές) με απολαβές που είναι αρκετά ανταγωνιστικές σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Το θέμα Χαϊντσε βέβαια δεν είναι τόσο απλό. Από την μια σημαντικό ρόλο θα παίξει και η στάση της Ρόμα, αν θα αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή ή θα ζητήσει χρήματα. Δεν αποκλείεται βέβαια, η υπόθεση Χαϊντσε να σχετίζεται με τον Βασίλη Τοροσίδη, παίκτη για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί οι "Ρωμαίοι" επίσημα όμως δεν έχουν καταθέσει κάποια πρόταση. Από την άλλη ακόμα και αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ζητήσει κάποιο ποσό ως πριμ μεταγραφής. Το σίγουρο πάντως είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον και το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να είναι καθοριστικό για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Εναλλακτική περίπτωση μοιάζει ο 28χρόνος Κανού της Στάνταρντ Λιέγης. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που χαίρει τις εκτίμησης του Λεονάρντο Ζαρντίν, όμως είναι μια ακριβή περίπτωση καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει χρήματα στον Βελγικό σύλλογο που δεσμεύει με συμβόλαιο τον ποδοσφαιριστή έως το 2015.
Σε ότι αφορά το θέμα του χαφ, οι ερυθρόλευκοι δεν φαίνεται να έχουν προχωρήσει σε κάποια
περίπτωση, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει εκ νέου προσέγγιση με τον Μασάδο της Τουλούζ. Ο 25χρόνος μέσος σε πρόσφατες δηλώσεις του σε Ελληνική εφημερίδα, αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός μίλησε μαζί του και υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να τα βρούν και με την Γαλλική ομάδα η οποία πριν λίγο καιρό αξίωνε περί τα 2.5εκάτ. ευρώ για τον Πορτογάλο μέσο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ