Προσπάθεια για ενίσχυση

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.8.12

Και τυπικά από εχθές ο Θωμάς Μαύρος είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και μέσα στα θέματα που θα πρέπει να διαχειριστεί είναι αυτό των μεταγραφών. Αν και οι περιπτώσεις Μάτζιου και Μόρα δεν προχώρησαν, υπάρχει και plan B, το οποίο βέβαια θα πρέπει να τρέξει όσο το δυνατών γρηγορότερα έτσι ώστε να μπορέσει ο Βαγγέλης Βλάχος να προετοιμάσει την "Ένωση" ενόψει της νέας χρονιάς.
Για την περίπτωση του επιθετικού, ενδιαφέρον υπάρχει για τον 29 χρόνο Εμίλιο Φουρτάδο της Παναχαϊκής. Τον παίκτη γνωρίζει ο Βαγγέλης Βλάχος, αλλά το θέμα για τον σέντερ φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αχαϊκή ομάδα. Ενδιαφέρον επίσης υπάρχει για τον Γιώργο Ιωαννίδη που αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος, ενώ για την ίδια θέση θα δοκιμαστεί ο 19χρόνος Ντίνος Νικολόπουλος του Πανηλειακού. Από εκεί και πέρα, εφόσον ο Σταύρος Τσουκαλάς μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, θα υπάρχει κίνηση από την ΑΕΚ ώστε να υπάρχει μια επιπλέον λύση στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Επίσης υπό δοκιμή βρίσκεται ο 22χρόνος Παύλος Μητρόπουλος του Πανηλειακού, ενώ κοντά σε συμφωνία με την Καλιθέα είναι η ΑΕΚ για τον 21χρόνο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Κουτρουμπή.
Τέλος, στην ΑΕΚ παρακολουθούν διακριτικά τις περιπτώσεις των Γιαννιώτα - Κατίδη που δύσκολα θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά στον ΑΡΗ, πρόκειται όμως για δύσκολες περιπτώσεις καθώς ακόμα και αν μείνουν ελεύθεροι, θα υπάρξουν αρκετές προτάσεις.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ