Μάλαγα - Παναθηναϊκός 2-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.8.12


Την ήττα με 2-0 γνώρισαν οι πράσινοι στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά των ομίλων του Champions League και πλέον έχουν δύσκολο έργο για να ανατρέψουν την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Με 4-2-3-1 παρέταξε τους πράσινους ο Ζεσουάλδο Φερεϊρα απέναντι στο 4-4-1-1 του Πελεγκρίνι.
Αρκετά επιθετικά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι Ισπανοί που κατάφεραν να σκοράρου στο 17' με τον Ντεμικέλις σε μια φάση που αδράνησε η άμυνα της Ελληνικής ομάδας. Το 2-0 έγινε στο 34' σε μια φάση που συνεργάστηκαν άψογα οι παίκτες της Μάλαγα και ο Ελισέου με πλασέ σημείωσε το δεύτερο τέρμα των Ισπανών. Στην συνέχεια του παιχνιδιού οι Ισπανοί παραχώρησαν χώρο στους πράσινους που ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησαν φάσεις όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ είναι σε έξι ημέρες.

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Χοακίν, Τουλαλάν, Μαρέσκα(70’ Καμάτσο), Ελισέου (78’ Ντούντα), Ίσκο, Φαμπρίς(70’ Μπουονανότε)

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ (63’ Πίντο), Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα(38’ Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας, Σισοκο, Φορναρόλι (69’Τοτσέ)


Malaga VS Panatanikos Full Highlights and Goals... από FantasyGoals

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ