Συμφωνία με Ρουϊζ αλλά...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.7.12

Συνάντηση με τον μάνατζερ του 19χρόνου Άλαν Ρουϊζ, Φερνάντο Κοσεντίνο είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και οι δυο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να ξεκαθαρίσουν το θέμα με τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ώστε να μην εμπλακούν σε περίεργες υποθέσεις οι οποίες δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στην Λατινική Αμερική.
Αυτό που θέλουν να ξεκαθαρίσουν οι ερυθρόλευκοι είναι ότι τα δικαιώματα του Ρουϊζ ανήκουν στον Κοσεντίνο και την Χιμνάσια Λα πλάτα, έτσι ώστε να προχωρήσουν σε συμφωνία η οποία προβλέπει την αγορά του 60% του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που δεν ξεπερνά τις 700.000€.
Βέβαια δεν αποκλείεται η περίπτωση του Ρουϊζ, να συνδέεται άμεσα με έναν ακόμα παίκτη που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των ερυθρολεύκων, τον Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα. Ο Κοσεντίνο έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι μπορεί να πάρει τα δικαιώματα του παίκτη από τους μάνατζερ που τον εκπροσωπούν και να κλείσει το "deal" σε αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό που είχαν ζητήσει αρχικά οι εκπρόσωποι του παίκτη και έφτανε τα 3,5εκάτ. ευρώ, ποσό που φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν αυτή την εποχή στον Ολυμπιακό.
Από δευτέρα θα οριστεί νέο ραντεβού με τις δυο πλευρές όπου αναμένεται να ξεκαθαριστεί τι πρόκειται να γίνει με τις δυο υποθέσεις. Θα σημειώσουμε πως και οι δυο παίκτες καταλαμβάνουν θέσεις ξένων με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη τέσσερις στο ρόστερ του (Ντιόγκο, Πάντελιτς, Φείσα, Σουμπίνιο) ενώ υπό δοκιμήν βρίσκεται στην Αυστρία ο Σέρβος Γκουλάν ο οποίος επίσης καταλαμβάνει θέση ξένου.



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ