Euro 2012: Ολλανδία - Γερμανία 1-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.6.12


Με δυο γκολ που πέτυχε ο Μάριο Γκόμεθ, οι Γερμανοί νίκησαν τους Ολλανδούς και έγιναν η πρώτη ομάδα που έφτασε τις 2 νίκες στην διοργάνωση. Δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την άμυνα των Γερμανών οι Ολλανδοί που μείωσαν στο 73' με ατομική προσπάθεια του Φαν Πέρσι, ωστόσο αν και είχαν την κατοχή δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάρριση.
Πολλά είναι τα σενάρια πρόκρισης για όλες τις ομάδες του ομίλου καθώς Πορτογαλία και Δανία έχουν αμφότερες από 3 βαθμούς και εφόσον νικήσουν στην 3η αγωνιστική θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία και θα μετρήσουν τα γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί μαθηματικά και η Ολλανδία καθώς αν νικήσει την Πορτογαλία και παράλληλα οι Γερμανοί νικήσουν τους Δανούς θα προκύψει ξανά τριπλή ισοβαθμία.

Σκόρερς: 73' Φαν Πέρσι / 24' και 38' Μάριο Γκόμεθ
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Κίτρινες κάρτες: 80' Νάιτζελ ντε Γιονγκ / 87' Τζερόμ Μπόατενγκ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Χάιτινχα, Ματάισεν, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ (46' Φαν ντερ Φααρτ), Νάιτζελ ντε Γιονγκ, Σνάιντερ, Ρόμπεν (83' Κάιτ), Αφελάι (46' Χούντελααρ), Φαν Πέρσι.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Μεσούτ Εζίλ (80' Κροος), Τόμας Μίλερ (92' Λαρς Μπέντερ), Ποντόλσκι, Μάριο Γκόμεθ (72' Κλόζε).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ