Ολυμπιακός - Μέταλιστ 1-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.3.12

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με γκολ του Ιβάν Μαρκάνο, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη καθώς ηττήθηκε από την Μέταλιστ με γκολ του Βιλάγκρα στο 81' και του Ντέβιτς στο 85'. Αρκετά καλοί στο πρώτο μέρος οι ερυθρόλευκοι που πρέσαραν σε όλο το μήκος του γηπέδου, ενώ πέρα από το γκολ του Μαρκάνο, είχαν και τρια δοκάρια και μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα όμως στην επανάληψη προδόθηκαν από τις δυνάμεις τους, παραχώρησαν μέτρα στον χώρο του κέντρου στην Ουκρανική ομάδα η οποία στα τελευταία 20 λεπτά του παιχνιδιού κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Μπάλαζ Μέγιερι και πέτυχαν 2 γκολ που τους χάρισαν την νίκη και την πρόκριση στους 8 του Europa League.

Σκόρερ: Μαρκάνο (14') - Βιγιάγκρα (81'), Ντέβιτς (86')
Κίτρινες: Βιγιάγκρα, Μπλάνκο, Ορμπάιθ, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Ντέβιτς, Σόσα
Κόκκινες:-------
Δοκάρια:
Μιραλάς (4'), Τοροσίδης (21'), Μπλάνκο (71')
Διαιτητής: Χάντεγκα (Ρουμανία)

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Μέγιερι, Χολέμπας, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ορμπάιθ (89' Ντιόγο), Μανιάτης (59' λ.τ. Μοδέστο), Ιμπαγάσα (45' λ.τ. Μακούν), Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ

Μέταλιστ (Μάρκεβιτς): Ντισλιένκοβιτς, Πσένιτσνικ, Γκουεγιέ, Τορσιλιέρι, Βιγιάγκρα, Κλέιτον Ξαβιέ, Τόρες, Μπλάνκο (94' Βαλιάγιεφ), Σόσα, Τάισον, Μάρλος (46' Ντέβιτς)




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ