Ολυμπιακός - Ρούμπιν Καζάν 1-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.2.12

Στους 16 του Europa League βρίσκεται από εχθές το βράδυ ο Ολυμπιακός που νίκησε με σκόρ 1-0 την Ρούμπιν Καζάν με γκολ που πέτυχε ο Ράφικ Τζιμπούρ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Κυρίαρχη μορφή για τους γηπεδούχους ήταν ο Βορειο Ιρλανδός τερματοφύλακας Ροϊ Κάρολ ο οποίος κατέβασε "ρολά" κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε αρκετές περιπτώσεις.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα σοβαρός και με πίεση ψηλά, αποκτώντας τον έλεγχο του αγώνα. Η Ρούμπιν ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και λίγο έλλειψε να ανατρέψει το σκηνικό στο Γ. Καραϊσκάκης όταν στο 8ο λεπτό ο Μάρτινς εκμεταλευόμενος αδράνεια της άμυνας έφυγε μόνος προς τον Κάρολ, αλλά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με αρκετή αυτοπεποίθηση τον έκοψε με εξαιρετικό τάκλιν. Στο 13ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ και πέτυχαν τον σκοπό τους που ήταν ένα γρήγορο γκολ. Στην συνέχεια ο αγώνας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Ολυμπιακό να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Ριζικόφ, όμως να μην είναι αρκετά αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Η Ρωσική ομάδα πέρασε στην αντεπίθεση προς το τέλος του ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύθηκε την οπισθοχώρηση του Ολυμπιακού, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έγινε πιο απειλιτική. Εκεί τον τελευταίο λόγο είχε ο Ροϊ Κάρολ που με τις εκπληκτικές του επεμβάσεις κράτησε το μηδέν για την εστία και αναδείχθηκε σε ποδοσφαιρικό ήρωα της βραδιάς. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για περισσότερο από 20 λεπτά αγωνίστηκε ως τραυματίας, όμως κατάφερε να παραμείνει μέχρι το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίσει την πρόκριση με τους συμπαίκτες του.


Σκόρερ:
Τζιμπούρ (13')
Κίτρινες: Βαλντές, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Μάρτινς, Μιραλάς, Μποκέτι, Φουστέρ, Μαρκάνο
Κόκκινες:----
Δοκάρια:
Βαλντές (92')
Διαιτητής: Γιόχανσον (Σουηδία)

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κάρολ, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (73' Μακούν), Μιραλάς, Φουστέρ (81' Μοδέστο), Τζιμπούρ (87' Αμπντούν)

Ρούμπιν Καζάν (Μπερντίεφ): Ριζικόφ, Κούζμιν, Σέζαρ Νάβας, Μποκέτι, Σαρόνοφ (68' Νεμόφ), Ριαζάντσεφ, Κίσλιακ (46' Ντιαντιούν), Καραντενίζ, Νάτχο, Μάρτινς (64' Κασάεφ), Βαλντές





ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ