Στόχος ένα θετικό αποτέλεσμα στην Μαρσαλία

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.11.11

Τον πέμπτο του αγώνα για την φάση των ομίλων του Champions League δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Μαρσεϊγ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Γαλλικής ομάδας προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.
Από πλευράς γηπεδούχων ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-2-3-1 με τους Μαντατά κάτω από τα δοκάρια, αμυντική τετράδα θα είναι οι Αθπλικουέτα, Ντιαβαρά, Ενκουλού και Μορέλ. Στο κέντρο θα παίξουν οι Ντιαρά, Σεϊρου με λιγότερες πιθανότητες να προτιμηθεί ο Καμπορέ ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Αγιού, Βαλμπουενά, Ρεμί και προωθημένος ο Τζ. Αγιού. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικού και οι Λούτσο Γκονζάλες, Ζινιάκ.
Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους Μπάλαζ Μέγκερι κάτω από τα δοκάρια, τον Βασίλη Τοροσίδη ως δεξί μπακ, κεντρικά μπακ θα είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Ιβάν Μαρκάνο.
Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ οι Φρανσουά Μοντέστο και ο Γιάννης Μανιάτης και μπροστά τους θα έχουν τους Κέβιν Μιραλάς, Νταβίντ Φουστέρ και Χοσέ Χολέμπας, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ. Την αποστολή των ερυθρολεύκων συμπληρώνουν οι Φράνκο Κονστάντσο, Γιάννης Ποτουρίδης, Φράν Γιέστε, Λιούμπομιρ Φεϊσα, Γιάννης Φετφατίδης, Μάρκο Πάντελιτς και Τζαμέλ Αμπντούν.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αντρέα Στεφάνι και Ρενάτο Φαβιεράνι, επιπλέον βοηθοί θα είναι οι Τζιανλούκα Ρότσι και Πάολο Ταλιαβέντο ενώ τέταρτος θα είναι ο Πάολο Σίλβιο Ματζολένι. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί απευθείας από την NET και σε υψηλή ευκρίνεια από το ΕΡΤ HD.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ