Στην Γερμανία βρίσκεται από εχθές ο Ολυμπιακός όπου σήμερα θα αναμετρηθεί με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν εχθές στις 20:00 στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας ενώ νωρίτερα προηγήθηκε η συνέντευξη τύπου.
Ο προπονητής της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να παρατάξει το αγαπημένο του 4-2-3-1 με τερματοφύλακα τον Βαϊντενφέλντερ, κεντρικό δίδυμο τους Σούμποντιτς, Χούμελς, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Πίζτσεκ και αριστερά ο Σμέλτσερ. Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Κελ με τον Μπέντερ ή τον Λαίτνερ και μπροστά τους αναμένεται να έχουν τους Γκέτσε, Γκροσγκροϊτς ή Πέρισιτς και τον Καγκάβα ενώ στην επίθεση θα είναι ο Λεβαντόβσκι.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει τον Φράνκο Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια με μικρές πιθανότητες για αλλαγή από τον Μπάλαζ Μέγκερι, στο κέντρο της άμυνας οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος, αριστερά θα βρίσκεται ο Ιβάν Μαρκάνο και δεξιά ένας εκ των Βασίλη Τοροσίδη που προπονήθηκε κανονικά και Γιάννη Μανιάτη. Στην τριπλέτα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Ορμπαϊθ, Ιμπαγάσα και Μακουν με τον Λιούμπομιρ Φεϊσα να διεκδικεί θέση στο σχήμα. Αριστερά στα χαφ θα βρίσκεται ο Χοσέ Χολέμπας, δεξιά ο Κέβιν Μιραλάς και ο Ράφικ Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή ακόμα βρίσκονται οι Γιάννης Φετφατζίδης, Τζαμέλ Αμπντούν, Φρανσουά Μοντέστο, Μάρκο Πάντελιτς, Γιάννης Ποτουρίδης και Τάσος Παπάζογλου.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο 38χρόνος Ρώσος Βλάντισλαβ Μποεζμπορόντοφ με βοηθούς τους Γκολούμπεφ και Σεμένοφ και επιπρόσθετους βοηθούς τους Καράσεφ και Εσκόφ, ενώ 4ος θα είναι ο Σούκινα.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί τηλεοπτικά από το MEGA.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ