Μαρσεϊγ - Ολυμπιακός 0-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.11.11

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Βελοντρόμ απέναντι στην Μαρσεϊγ και πλέον διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για να βρεθεί στους 16 του Champions League. Αρκετά ψυχομένοι παρουσιάστηκαν οι ερυθρόλευκοι στον αγωνιστικό χώρο και παρά τις απουσίες τους κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα δεμένο σύνολο που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση των Γάλλων η οποία ασκήθηκε κυριώς από το 55 έως το 65, έγινε σωστή διαχείρηση του αγώνα από τον προπονητή του και κατάφερε να πάρει το ματς με ένα γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Φετφατζίδης στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και μπήκαν στην περιοχή της Μαρσείγ, ενώ πέτυχαν και ένα γκολ στο 10' με κεφαλιά του Μέλμπεργκ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσαϊντ. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Μανιάτης και Μοντεστό ήταν αρκετά καλοί με αποτέλεσμα να κερδίζονται μονομαχίες και οι ερυθρόλευκοι να βγαίνουν στην αντεπίθεση. Αν και η Γαλλική ομάδα είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας, λόγο του ότι οι ερυθρόλευκοι της άφηναν χώρο στην μεσαία γραμμή, δεν κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να απειλήσουν την εστία του Μέγκερι, ενώ οι ερυθρόλευκοι είχαν πιο κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ με μεγαλύτερη εξ' αυτών, με μια προσωπική ενέργεια του Μιραλάς που σούταρε δυνατά προς την εστία του Μαντατά με τον Γάλλο να αποκρούει και στην επαναφορά η μπάλα να έρχεται στον Χολέμπας, ο οποίος επιχείρησε δυνατό σουτ προς την εστία του Μαντατά, όμως και πάλι ο Γάλλος τερματοφύλακας απέκρουσε.
Στην επανάλληψη, η Γαλλική ομάδα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όπου για ένα δεκάλεπτο πίεσε τον Ολυμπιακό με αλλεπάλληλα κόρνερ, όμως τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι τον είχαν οι δυο αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού, ο Φραν Γιέστε και ο Γιάννης Φετφατζίδης όπου με αριστουργηματική πάσα του πρώτου και σουτ του δεύτερου, ο Ολυμπιακός σκόραρε στο 82' και πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη.

Σκόρερ: Φετφατζίδης (82')
Κίτρινες: Τοροσίδης, Ρεμί
Κόκκινες:-----
Δοκάρια:-----
Διαιτητής: Ριτσόλι (Ιταλία)

Μαρσέιγ (Ντεσάμπ):
Μανταντά, Τραορέ, Ενκούλου, Ντιαβαρά, Καμπορέ, Ντιαρά, Σεϊρού, Βαλμπουενά (74' Γκονζάλες), Α. Αγιού, Ρεμί, Τζ. Αγιού (61' Ζινιάκ)

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο, Φουστέρ (64' Γέστε), Χολέμπας (75' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Τζιμπούρ (89' Ποτουρίδης)

Φάσεις και γκολ:

Marseille 0 – 1 Olympiacos 23-11-11 FULL... by sagolerbaccha

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ