Τελευταία ευκαιρία

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.10.11

Την τελευταία του ευκαιρία για πρόκριση στην επόμενη φάση των ομίλων του Champions League θα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός που ζητά την νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στην διοργάνωση και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και για την τρίτη θέση που θα τους δώσει πρόκριση στο Europa League.
Στην Αθήνα έφτασε εχθές η αποστολή των Γερμανών όπου προπονήθηκαν το βράδυ, ενώ έγινε και δεύτερη προπόνηση σήμερα το πρωϊ. Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να πάρει την νίκη στο Γ. Καραίσκάκης για να θέσει τις βάσεις για πρόκριση στους 16. O 44χρόνος τεχνικός που είναι θιασώτης του 4-2-3-1 και η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει είναι οι
Γουεϊντενφέλερ κάτω από τα δοκάρια, Πιζτσέκ, Σούμποντιτς, Χάμελς, Λόου η αμυντική τετράδα, Μπένντερ και Κέλ στην μεσαία γραμμή Γκρόσκρετζ και Πέρισιτς στα άκρα των χάφ με τον Γκότζε σε ρόλο επιτελικού και Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης.
Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάζεται αινιγματικός σε ότι αφορά την 11άδα που θα ξεκινήσει. Ο Φράνκο Κοστάντσο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την αμυντική τετράδα να είναι Αβραάμ Παπαδόπουλος σε ρόλο δεξί μπακ, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ιβάν Μαρκάνο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και Χοσέ Χολέμπας αριστερό μπακ. Στην μεσαία γραμμή ο Πάμπλο Ορμπάιθ θα βρίσκεται μπροστά από την άμυνα με τους Φράνσουα Μοντεστό και Άριελ Ιμπαγάσα να είναι μπροστά του και στην επίθεση οι Κέβιν Μιραλάς, Ράφικ Τζιμπούρ και Τζεμάλ Αμπντούν. Θέση στην 11άδα διεκδικούν ο Ζαν Μακούν στην περίπτωση που προτιμηθεί ο Φρανσουά Μοντέστο για το δεξί άκρο της άμυνας αλλά και ο Γιάννης Φετφατζίδης αντί του Τζεμάλ Αμπντούν. Την 19μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάλαζ Μέγκερι, Τάσος Παπάζογλου, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ποτουρίδης, Μάρκο Πάντελιτς, Γιώργος Βαλεριάνος.
Ο Ολλανδός Μπάς Νάιχαους θα σφυρίζει το αποψινό παιχνίδι με βοηθούς τους Μπέρι Σίμονς και Ρόμπ Φαν Ντε Βεν ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ρίτσαρντ Λίεσβελντ. Η αναμέτρησει θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί από την ΝΕΤ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ