Αποστολή: Emirates

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.9.11

Το δεύτερο παιχνίδι του για τους ομίλους του Champions League δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο Emirates.
Η γηπεδούχος ομάδα με προπονητή τον Αρσέν Βενγκέρ μετράει αρκετές απουσίες όμως το πάντα πλούσιο υλικό της αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο. O Αλσατός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-1-4-1 με τον Σέζνι κάτω από τα δοκάρια, τους Γκίμπς, Σόνγκ, Μερτεσάκερ και Σανιά την αμύντική τετράδα, στον χώρο του κέντρου οι Φρίμπονγκ σε ρόλο αμυντικού μέσου Ράμσεϊ Αρτέτα στην μεσαία γραμμή και τους Αρσάβιν και έναν εκ των Τσάμπερλεϊν/Ροζίτσκι στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ρόμπι Φαν Πέρσι ενώ θέση στην 11άδα αντί του Ολλανδού διεκδικεί ο Σαμάκ.
Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα και αναμένεται να παρατάξει το σύνηθες 4-2-3-1. Στο τέρμα θα είναι ο Φράνκο Κοντσάντσο, στην άμυνα οι Βασίλης Τοροσίδης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ιβάν Μαρκάνο, σε ρόλο κεντρικών χαφ δυο από τους Φρανσουά Μοντέστο, Πάμπλο Ορμπαϊθ, Άριελ Ιμπαγάσα, Ζαν Μακούν, στα άκρα πιθανότατα να υπάρχουν οι Χοσέ Χολέμπας. Τζαμέλ Αμπντούν και σε ρόλο επιτελικού χαφ τον Νταβίντ Φουστέρ ενώ στην κορυφή θα υπάρχει ο Κέβιν Μιραλάς.
Εναλλακτικά μπορεί να προτιμηθεί ο Χολέμπας αντί του Μαρκάνο στα αριστερά και στην κορυφή να παίξει ο Ράφικ Τζιμπούρ με τον Μιραλάς στα άκρα.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο με βοηθούς τους Αλόνσο Φερνάντεθ και Γιούστε Χιμένεθ ενώ οι επιπρόσθετοι βοηθοί είναι οι Τεξείρα Βιτιένες και Κλος Γκόμεθ με τέταρτο διαιτητή τον Ματέου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΤ και την ΕΡΤ HD.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ