Επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται απόψε την Μαρσεϊγ στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Από πλευράς των φιλοξενούμενων, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του καθώς δεν αποκαλύπτει τα σχέδια του για την αρχική 11άδα. Πιθανότατα να μην αλλάξει το 4-5-1 που προτιμά με τον Μανταντά κάτω από τα δοκάρια, την αμυντική τετράδα να συνθέτουν οι Αθπλιλικουέτα, Φανί, Ντιαβαρά και Μορέλ στα κεντρικά χαφ η τριπλέτα Σεϊρού, Ντιαρά και Λούτσο Γκονζάλες, Αμαλφιτανό και Αγιού στα άκρα και τον Ρεμί στην κορυφή της επίθεσης. Εναλλακτικά την θέση του Αγιού μπορεί να πάρει ο Ζινιάκ και του Αμαλφιτανό ο Βαλμπουενά. Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουν βαθμούς καθώς θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, ενώ θα ανέβει και το ηθικό των ποδοσφαιριστών έπειτα από τα τελευταία αποτελέσματα στο Γαλλικό πρωτάθλημα.
Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην χθεσινή προπόνηση δοκίμασε ένα σύστημα 4-2-3-1 με τους Φράνκο Κονστάντσο κάτω από τα δοκάρια τους Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ούλοφ Μέλμπεργκ και Χοσέ Χολέμπας στην άμυνα, τους Φρανσουά Μοντεστό και Λιούμπομιρ Φεϊσα σαν αμυντικά χαφ που θα έχουν μπροστά τους τον Φράνσις Γιέστε. Από την αριστερή πλευρά θα βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ ενώ από την δεξιά ο Τζαμέλ Αμπντούν με τον Κέβιν Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Ζαν ΙΙ Μακούν.
Στην 19μελή αποστολή του Ολυμπιακού πέραν του Καμερουνέζου βρίσκονται οι Άριελ Ιμπαγάσα, Πάμπλο Ορμπαϊθ, Ράφικ Τζιμπούρ, Μάρκο Πάντελιτς, Μπάλαζ Μέγκερι, Ιβάν Μαρκάνο, Γιάννης Μανιάτης. Ένας ποδοσφαιριστής από τους παραπάνω θα κοπεί με τις πιθανότητες να μοιράζονται μεταξύ του Άριελ Ιμπαγάσα ο οποίος πρόσφατα άρχισε να συμμετέχει στις προπονήσεις και του Πάμπλο Ορμπαϊθ.
Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Τιάγκο Τρίγκο και Ρικάρντο Σάντος με τέταρτο τον Χούγκο Μιγκέλ και πρόσθετους βοηθητικούς τους Ζοάο Καπέλα και Ζοάο Φερεϊρα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί ζωντανά από το MEGA.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ