Αντερλεχτ-ΑΕΚ 4-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.9.11

Βαριά ήττα υπέστει η ΑΕΚ στον χθεσινό αγώνα που έδωσε με την Άντερλεχτ. Παρουσιάζοντας τραγική άμυνα η ΑΕΚ ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 στο Βέλγιο και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Τρια γκολ δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τους Σοάρες στο 18' και 39' και από τον Γιοβάνοβιτς στο 33' ενώ μείωσε με τον Λεονάρντο στο 35' ο οποίος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και η εμφάνιση του ήταν ίσως το μόνο θετικό που μπόρεσε να εισπράξει η ΑΕΚ από το χθεσινό παιχνίδι. Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν διαφοροποιήθηκε με την Βελγική ομάδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πετυχαίνει το τέταρτο τέρμα με τον εκπληκτικό σε απόδοση Σοάρες στο 84'. Να σημειώσουμε ότι επτά λεπτά νωρίτερα η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγο της αποβολής του Κώστα Μανωλά.


Σκόρερ: Σουάρες (16', 39', 84'), Γιοβάνοβιτς (33') --- Λεονάρντο (35')
Κίτρινες: Βάργκας, Μανωλάς, Γιοβάνοβιτς
Κόκκινες: Μανωλάς (77'-2η κίτρινη)
Δοκάρια:-----
Διαιτητής
: Γκόμεζ (Ισπανία)

Άντερλεχτ (Γιάκομπς): Προτό, Ντεσάχτ, Γιουχάζ, Βασιλιέφσκι, Ζιλέ, Μπίλια, Κουγιατέ (85' Σαφάρι), Κιεστάν, Φερνάντο, Σουάρες (85' Ντε Σούτερ), Γιοβάνοβιτς (80' Γιακοβένκο)

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Βάργκας, Γκέντσογλου, Λαγός (46' Κάρλος), Γκούντγιονσεν, Λεονάρντο (71' Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος (57' Μπέλεκ)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ