Στα ερυθρόλευκα ο Γιέστε. (video)

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.7.11

Και τυπικά είναι παίκτης του Ολυμπιακού ο Φράν Γιέστε. Ο 31 χρόνος Βάσκος μεσοεπιθετικός ήρθε εχθές στην Ελλάδα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ενώ στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον Ολυμπιακό. Η παρουσίαση του ποδοσφαιριστή έγινε σήμερα σε εκδήλωση της ΠΑΕ στο Γ. Καραίσκάκης. O Γιέστε θα φορά την φανέλα με τον αριθμό 33.

Παρακάτω ακολουθoύν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Φραν Γιέστε.

«Θέλω να καλωσορίσω τον κύριο Γέστε στην ομάδα μας. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε χθες το βράδυ. Είναι ένας μεγάλος παίκτης, με μία μεγάλη καριέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα και επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκεί και πέρα αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει να κρατάμε χαμηλούς τόνους, χρειάζεται πολλή δουλειά φέτος.

Όπως ξεκίνησε με την προετοιμασία της ομάδας, έτσι θα συνεχίσει και πιστεύουμε ότι αυτή η δουλειά και η εικόνα της προετοιμασίας θα φανούν στο γήπεδο και θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Από εκεί και πέρα φαβορί δεν υπάρχουν. Όλες οι ομάδες όπως βλέπετε έχουν ενισχυθεί και πιστεύω ότι γι' αυτό το πρωτάθλημα θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η λέξη φαβορί για εμένα δεν υπάρχει, θα το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, ο Φραν Γέστε δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον σύλλογο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσω να δουλέψω πολύ για να βοηθήσω και να συνεισφέρω στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Το σημαντικότερο κίνητρο που με βοήθησε να πάρω την απόφαση στον Ολυμπιακό είναι ο κ. Βαλβέρδε. Ήταν προπονητής μου στα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου και ο καλύτερος που είχα. Πέρσι η παραμονή του κ. Βαλβέδε δεν ήταν ξεκάθαρη και για αυτό το λόγο πήγα αλλού. Φέτος όμως ήρθα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Από την ώρα που προσγειώθηκα εχθές στο αεροδρόμιο έχω μόνο θετικές εντυπώσεις. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά, ήταν πολλοί δημοσιογράφοι και φίλαθλοι εκεί και μου δόθηκε η ευκαιρία πολύ σύντομα μετά από αυτό να γνωρίσω τον Πρόεδρο. Μου αρέσει ιδιαίτερα που η πόλη έχει έντονο το ποδοσφαιρικό στοιχείο».

Δείτε βίντεο με την παρουσίαση του παίκτη και δηλώσεις από την κάμερα του Sport-FM.




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ