Έντονη κινητικότητα υπάρχει τα τελευταία 24ώρα στα μεταγραφικά των πρασίνων. Έπειτα από την απόκτηση του Βιτόλο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 30χρόνου διεθνούς Αργεντίνου επιθετικού Λουτσιάνο Φιγκερόα αλλά και του Γκανέζου δεξιού εξτρέμ Κουϊνσι.
Σε ότι αφορά τον Βιτόλο, ο 28χρόνος μέσος βρίσκεται από εχθές στην Αυστρία όπου συμμετέχει στις προπονήσεις των πρασίνων για τις επόμενες πέντε μέρες, ενώ την Δευτέρα θα επιστρέψει με την αποστολή και την Τρίτη θα παρουσιαστεί επίσημα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα lacapital.com.ar έχει προταθεί ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος είχε προταθεί και στον Άρη πριν 15 μέρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης είναι διεθνής με την Αργεντινή 15συμμ-9 γκολ και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Μπέρμινχαμ, Κρουζ Αζούλ, Βιγιαρεάλ, Ρίβερ Πλεϊτ, Τζένοα και Μπόκα Τζούνιορς και το κασέ του δεν ξεπερνά τις 600χιλ. ευρώ.

Ενδιαφέρεται για Κουϊνσι
Έντονο ενδιαφέρων ωστόσο υπάρχει για τον Κουϊνσι , ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερεϊρα, ο οποίος τον είχε υπό τις οδηγίες του κατά την θητεία του στην Μάλαγα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος διαθέτει ταχύτητα και τεχνική και μπορεί να διεμβολίσει τις αντίπαλες άμυνες. Είναι 25 ετών και έχει 28 συμμετοχές με την εθνική Ολλανδίας under 20 καθώς και 15 με την εθνική Γκάνας με την οποία επέλεξε να αγωνίζεται.



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ