Παρουσιάσεις και μεταγραφές

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.7.11


Σήμερα παρουσιάστηκαν τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σήφης Δασκαλάκης και Χαβιέ Χαβίτο και αν η απόκτηση του 27χρόνου Ισπανού χαφ είχε γίνει γνωστή από τον Ιανουάριο, ο Κρητικός τερματοφύλακας αποκτήθηκε την περασμένη Παρασκευή 1/7 και θα συμπληρώσει τους Φράνκο Κοστάντζο και Μπάλαζ Μέγκερι. Ο 29χρόνος πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 150χιλ. ευρώ.

Έρχονται και άλλοι...
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις των ερυθρολεύκων, το ενδιαφέρον για τον Σάντσες παραμένει παρά το γεγονός ότι υπάρχει διαφορά με την Βαλενσιέν. Η Γαλλική ομάδα αξιώνει 3εκάτ. ευρώ συν 200χιλ μπόνους σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι κατακτήσουν το επόμενο πρωτάθλημα την στιγμή που η πρόταση της Ελληνικής ομάδας φτάνει τα 2,5εκάτ. ευρώ δίχως πρόθεση να ανέβει παραπάνω. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εκτιμούν ότι η προσφορά τους είναι η καλύτερη που έχει δεχθεί η Βαλενσιέν και δεν δέχονται να διαπραγματευτούν. Σε περίπτωση που οι Γάλλοι επιμείνουν, εναλλακτική λύση παρουσιάζεται ο Τσάρλς Καμπορέ της Μαρσείγ. Πάντως από την πλευρά του Κολομβιανού μέσου αναμένεται να υπάρξει πίεση για να δεχθεί η Βαλενσίεν την προσφορά του Ολυμπιακού καθώς ο 25χρόνος κεντρικός μέσος τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και επιθυμεί να τελειώσει η μεταγραφή.

Τζαβέλλας προ των πυλών
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει σήμερα ραντεβού με τον μάνατζερ του Τζαβέλλα, Πωλ Κουτσολιάκου όπου θα ενημερωθεί για τις απαιτήσεις του 23χρόνου διεθνούς μπακ. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Αίντραχτ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ενώ παρά τις αρχικές ενστάσεις και ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται να έχει συγκαταβάλει για την απόκτηση του Τζαβέλλα που θα ενισχύσει το Ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και θα αποτελέσει μια επιπλέον επιλογή για την θέση του αρ. μπακ καθώς μέχρι στιγμής για την συγγεκριμένη θέση υπάρχει ο Χολέμπας και ο Μαρκάνο ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στην θέση του στόπερ.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε πως κλεισμένες θεωρούνται οι μεταγραφές των Αλεξάνταρ Κάταϊ και Πέταρ Γκρμπιτς οι οποίοι θα δώσουν το "παρών" στην πρώτη των ερυθρολεύκων και αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα, όταν αδειάσουν θέσεις ξένων.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ